FIFA 18 PC, PS3, PS4, SW, X360, XBOXONE

Természetesen 2017-ben sem maradtunk FIFA-játék nélkül.
Típus:

Brit toplista: még mindig az új Call of Duty vezet

Hiába a nagy őszi-téli játékdömping, az új megjelenések sem nagyon tudták megingatni a múlt heti első ötös pozícióját, így a legjobb tíz első felében semmilyen változás nem történt egy hét alatt.

Brit toplista: hasított a PlayStation VR

Jó hetet zárt a brit játékpiac, persze a Black Friday hetén ennek az ellenkezőjén lepődtünk volna meg inkább. A PlayStation VR különösen nagyot ment, az eladásai a nyitóhét eredményeivel vetekedtek.

Brit toplista: kiábrándító rajtot vett a Battlefront II

A Battlefield 1-től és a Star Wars: Battlefronttól is elmaradt a Star Wars: Battlefront II rajtja a briteknél, és valószínűtlennek tűnik, hogy a visszaesést ellensúlyozni tudnák a digitális értékesítések.

Brit toplista: nem talált legyőzőre a CoD: WWII

Ahogy az várható volt, a megjelenését követő második héten sem talált legyőzőre a Call of Duty: WWII, ráadásul a másik két dobogós sem változott, csak felcserélődtek a pozícióik.

Az EA búcsút int az évenkénti FIFA-nak?

Az EA CEO-ja, Andrew Wilson a Bloombergnek adott interjúban elmondta, eljöhet az a nap, amikor elengedik az évenkénti FIFA- és Madden-megjelenéseket, amit nagy valószínűséggel az online, előfizetésalapú rendszer váltana ki.

FIFA 18 - ilyen egy olasz derbi Xbox One X-en

A napokban jelent meg a Microsoft új konzolja, az Xbox One X, ezért normális, hogy egyre több játék kapja meg a hozzá szükséges frissítéseket. Természetesen a FIFA 18 sem maradhatott ki a szórásból, és most ki is derül, hogyan fut az új gépen.

Brit toplista: élen nyitott a Call of Duty: WWII

Örülhetnek az Activisionnél, az Egyesült Királyságban sokkal jobb eladásokat produkált a Call of Duty: WWII, mint az Infinite Warfare. A játék nem meglepő módon vezeti a brit toplistát.

FIFA 18 teszt

Bevallom, rendkívül izgatottan és kíváncsian helyeztem be a PlayStation 4-be a FIFA 18 lemezét. Aztán rövid idő elteltével ki is vettem, és leellenőriztem, hogy biztosan az idei epizóddal játszom-e.

FIFA 18 - megjött a passzokat módosító frissítés

Körülbelül egy hónapja jelent meg az EA Sports aktuális FIFA-epizódja, amely továbbvitte a jól megszokott vonalat, így sok játékelem csak apróságokban változott meg benne tavalyhoz képest. Ilyen volt a passzolás is, mostanáig.

Veszteséggel zárta az Electronic Arts a negyedévet

Hajszálvékony veszteséget könyvelhetett el az Electronic Arts az elmúlt három hónapra, igaz, még így is jobban zárt, mint a tavalyi év hasonló időszakában. A cég digitális bevételei kilőttek, a teljes forgalom bő kétharmadát tették ki.