FIFA 18 PC, PS3, PS4, SW, X360, XBOXONE

Természetesen 2017-ben sem maradtunk FIFA-játék nélkül.
Típus:

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár fél szemmel már az októberi játékfelhozatallal szemezünk, a következő napokban is akad néhány megjelenés, amit nem szeretnél kihagyni. Lássuk, milyen játékok érkeznek a héten!

FIFA 18 - mától nem csak a demó játszható

Az Xbox One-osok és a PC-sek mától nemcsak a FIFA 18 demóját nyüstölhetik, hanem egy 10 órás trialt is kipróbálhatnak, melyben mindegyik játékmód elérhető a megadott idő keretei között.

Ilyen egy rangadó a FIFA 18-ban

A héten jött ki az EA Sports idei fociszimulátorának, a FIFA 18-nak a demója, így a játékosok már nagy erőkkel próbálgathatják, miben fejlődött a program egy év alatt. Azt már most tudjuk, hogy idén erős versenyben lesz része.

Még több bejelentés a Nintendótól

Számos új kedvcsinálóval és megjelenési dátummal szolgált a kiotói vállalat a legutóbbi Nintendo Directben. Jön a Mario Party: The Top 100, demót kapott a Project Octopath Traveler, és az új 3DS-es Kirbybe is belenézhetünk.

Megérkezett a FIFA 18 gépigénye

Az EA Sports közreadta a FIFA 18 hivatalos rendszerkövetelményeit. A beugró szint elég baráti, de ami igazán érdekes, hogy az idei fociszimulátor már támogatja a DirectX 12-t is - ennek megfelelően változik a minimum és az ajánlott konfig.

FIFA 18 - így folytatódik Alex Hunter sztorija

Kevesebb, mint egy hónap van hátra a FIFA 18 premierjéig, az EA Sports pedig volt olyan kedves, hogy eláruljon pár részletet az immáron második évét taposó sztorimódról és a karriermódról is.

FIFA 18 - az Ajax előtt is tisztelegnek a készítők

Nemrég az EA megerősítette, hogy saját kiadást kap a holland futball nagyágyúja, az Ajax is. Az Ajax Edition egy időben fog megjelenni a normál kiadással, és elméletileg a klub saját online üzletében is előrendelhető lesz.

Kizárólag erőszakmentes eSport lehet az olimpián

A párizsi olimpiai szervezői megszellőztették már a témát, mely szerint nem elképzelhetetlen, hogy 2024-ben az eSport is része legyen az olimpiának, azonban ennek kemény feltételei lehetnek.

GC 2017: Ezt mutatta a FIFA 18

Izgalmas új trailerrel érkezett a Gamescomra a FIFA 18. Hamarosan kifuthatunk a pályára az EA legújabb futballszimulátorában, nézzük meg, milyen élményre számíthatunk majd!

FIFA 18 - összecsapnak a Real Madrid sztárjai

Tegnap élő adásban mutatta be az EA Sports csapata a FIFA 18 főbb újdonságait, köztük az Ultimate Team főbb részleteivel. A bemutató során egy 20 perces, teljes meccset is megnézhettek a rajongók.