FIFA 18 PC, PS3, PS4, SW, X360, XBOXONE

Természetesen 2017-ben sem maradtunk FIFA-játék nélkül.
Típus:

Brit toplista: fej-fej mellett Bayek és Mario

Október 27. ünnepnap volt a játékosok körében, elvégre három olyan megjelenést is tartogatott, ami sokszor egy hónap alatt sem jön össze. Nem véletlenül vártuk türelmetlenül a legfrissebb brit játékeladási toplistát.

Amerikai toplista: a Destiny 2 vitte a szeptembert

Noha már tudjuk, hogy hardverfronton a Nintendo tarolt, egy utolsó pillanatban történt halasztás miatt csak most tették közzé, hogyan sikerült az amerikai játékpiac szeptemberje. Következzenek a részletek!

Brit toplista: élre tört a Gran Turismo Sport

Egészen nagy változások történtek a brit játékeladási toplistán az elmúlt héten. Kezdjük rögtön a legfontosabbal, miután a Gran Turismo Sport átvette a vezetést. Kérdés, hogy meddig tartja meg azt?

Brit toplista: jól rajtoltak az új érkezők

A múlt héten két új megjelenés is volt, amelyek mindegyike remek rajtot vett, hiszen a The Evil Within második felvonása és a Middle-earth: Shadow of War is felküzdötte magát a dobogós helyekre.

Brit toplista: a második helyen kezdett az új Forza

Gyengébb rajtot produkált a Forza Motorsport 7 az Egyesült Királyságban, mint a sorozat korábbi részei, de ez legyen a Microsoft legnagyobb problémája: nagyon úgy tűnik, hogy épp a Forza Horizon 3 terelte el a vásárlók figyelmét.

Berúgta az ajtót a FIFA 18

Ahogyan az várható volt, nagyon sokan rákattantak a múlt héten megjelent FIFA 18-ra. Az szinte borítékolható volt, hogy a briteknél rögtön trónra ül az eladásokat tekintve, de amit az első hétvégén produkált a játék, az még durvább.

Brit toplista: élen nyitott a FIFA 18

Ugyan a tavalyi eladásokhoz képest komolyan esett a kereslet a FIFA 18 iránt, még így is simán bezsebelte a játék az első helyet a brit toplistán. Ezzel a Destiny második részét és a feltörő Forza Horizon 3-at sikerült megelőznie.

Kevesebb, mint egy nap alatt feltörték a FIFA 18-at

Újabb csapás érte a Denuvót: mindössze pár óra alatt adta meg magát a FIFA 18, ami alighanem rekordnak számít. Ezzel abszolút célt tévesztett az EA és az osztrák cég törekvése, hogy legalább pár hétig ne legyen törés a focis játékhoz.

Ilyen egy FIFA 18-meccs Switch-en

Miután tegnap nyilvánosságra hozta az EA Sports, hogy milyen hiányosságokkal kell majd megküzdeniük a Nintendo Switch-tulajoknak a FIFA 18-ban, most egy teljes mérkőzés videója is felkerült az internetre.

FIFA 18 - ennyivel lesz csonkább Switch-en

A mai napon jelent meg a FIFA idei epizódja, de nem minden konzolon kapjuk ugyanazt a pénzünkért. A Nintendo masináján például számolnunk kell hiányzó tartalmakkal, így Alex Hunter bőrébe sem bújhatunk bele a hibridkonzolon.