FIFA 18 PC, PS3, PS4, SW, X360, XBOXONE

Természetesen 2017-ben sem maradtunk FIFA-játék nélkül.
Típus:

Brit toplista: másodikként nyitott a Kingdom Come

Hiába volt több új játékmegjelenésünk is a múlt héten, csak a Kingdom Come: Deliverance tudott felérni a dobogóra. Nem volt könnyű dolga, a FIFA 18-at már nem is tudta megelőzni.

Veszteséggel zárta a negyedévet az Electronic Arts

Közzétette az Electronic Arts az elmúlt negyedévére vonatkozó pénzügyi helyzetjelentését. A kiadó bevétele nem változott az előző év hasonló időszakához képest, a vesztesége azonban nőtt.

Brit toplista: visszatért az élre a Call of Duty

Helyreállt a világ rendje, egy hét szünet után ismét a Call of Duty: WWII vezeti a brit játékeladási toplistát. Habár a múlt héten már újoncaink is voltak, egyikük sem zavart sok vizet.

Brit toplista: újra élen a Grand Theft Auto V

A szokásos slágerjátékok vezetik a brit játékeladási toplistát, a múlt héten azonban kisebb meglepetésre a Grand Theft Auto V vihette haza az aranyérmet. Az eredetileg 2013-ban megjelent játéknak ez már a tizennegyedik első helyezése.

Brit toplista: a 2017-es év legkelendőbb játékai

Összesítette a GfK és a UKIE a brit játékeladásokat, kiderült, hogy mely játékok fogytak a legjobban tavaly, illetve az egyes kiadók piaci részesedését is megtudtuk. Nagy meglepetés nem történt: ismét a FIFA győzött.

Brit toplista: csak a FIFA gyűrte le a Call of Dutyt

Véget ért a Call of Duty: WWII sikersorozata az Egyesült Királyságban, a második világháborús FPS-t a FIFA 18 győzte le a múlt héten. Új megjelenések híján azonban most sem történtek nagy változások.

Brit toplista: még mindig vezet a Call of Duty

Új játékmegjelenések híján nem sok érdemi változás történt a brit játékeladási toplistán, az élboly szereplői változatlanok. Ezzel együtt azonban egyre közelebb kerülnek az újabb és újabb rekordokhoz.

Brit toplista: lecsúszott a dobogóról a PUBG

Hiába volt nagy az érdeklődés, mégsem indult zökkenőmentesen a PlayerUnknown’s Battlegrounds Xbox One-os karrierje. Ez az eladási számokra is kihatással volt, a játék ugyanis a dobogóra sem fért fel.

Brit toplista: legyőzhetetlen a Call of Duty

Hatodik hete vezeti a brit játékeladási toplistát a Call of Duty: WWII. Miután nem volt olyan megjelenés, amely szemmel látható eredményeket tudott volna felmutatni, nem történt túl sok változás a felhozatalban.

Csalási botránytól hangos a FIFA 18-közösség

Már hónapok óta többen visszaélnek az internetelérés megszakításával előidézhető "no loss glitch-csel", ám ezúttal élvonalbéli játékosok is éltek a csalással, hiteltelenítve ezzel a legkompetitívebbnek számító FUT Champions módot.