Dragon Ball FighterZ - lesz szezonbérlet is

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 24.
  • Letöltés
Link másolása
Tegnap óta tudjuk, hogy január 26-án érkezik a Dragon Ball FighterZ. De mi a helyzet azokkal a játékosokkal, akik biztosra mennek, azaz szezonbérletet is vesznek hozzá, netán előrendelik a bunyós címet?

Nem sokszor fordul elő, hogy egy vérbeli japán játék hamarabb kerül a boltokba nyugaton, mint a felkelő nap országában. Tegnap derült ki, hogy a Dragon Ball FighterZ esetében ez így lesz: február 1. helyett már január 26-án játszhatunk vele PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

Időközben a Bandai Namco megerősítette, hogy szezonbérletet is válthatunk a verekedős játékhoz. A 35 dolláros FighterZ Pass-szel 8 új karaktert kapunk, és olcsóbban kijössz, mintha külön-külön vennéd meg őket. Mindegyikhez egyedi bélyegek és lobby avatarok járnak.

Ha előrendeled a játék egyik digitális verzióját, akkor korai hozzáférést kapsz a nyílt bétateszthez. Ennek pontos dátuma még nem ismert, de január vége előtt biztosan sor kerül rá. A próbalehetőségből sajnos a a PC-sek kimaradnak. Az előrendelők Super Saiyan Blue Gokut és a Super Saiyan Blue Vegetát is megnyithatják.

A hírt egy nagyadag friss screenshottal zárjuk:

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...