Metro Exodus PC, PS4, XBOXONE

Elkészült a harmadik Metro-játék.
Típus:

GDC 2018: Ütősen néz majd ki a Metro Exodus

Az idei GDC-n mutatkozott be a Microsoft és az NVIDIA közösen fejlesztett technológiája, a raytracing, amivel valós időben lehet majd renderelni a fénysugarak útját. A Metro Exodus is használja az eljárást.

Metro Exodus előzetes

A 4A Games szerint a Metro Exodus első változata teljesen más volt. Habár a srácok nem akarták elhagyni a moszkvai metróalagutakat, végül a világépítésre gyúrtak rá, így a felszínen folytatódik Artyom posztapokaliptikus kalandja.

Bámulatos képeken a Metro Exodus

A Game Informer márciusi számában egy delejes előzetest találunk a Metro Exodusról. Noha a részletekre még várni kell, egy csomó vadiúj screenshot látott napvilágot a 4A Games posztapokaliptikus shooteréről.

Tartalmas és változatos lesz a Metro Exodus

Az Official PlayStation Magazine nemrég interjút készített a Metro Exodus kiadásával foglalkozó Deep Silver vezető producerével, Jon Bloch-kal, aki jó néhány érdekes részletet megosztott a játékkal kapcsolatban.

TGA 2017: Új előzetest kapott a Metro Exodus

A korábbi ígéreteknek megfelelően a Metro Exodus is kapott egy kedvcsinálót a The Game Awardson. Hősünk, Artyom a jégbe fagyott senkiföldjén portyázik, és láthatóan nagyon egyedül van.

Metro: Exodus - ott lesz a The Game Awardson

Az idei E3-on mutatkozott be a Metro-sorozat következő felvonása, az Exodus, de ahogy az várható is volt, az azóta eltelt fél évben semmit nem lehetett hallani a projektről. A The Game Awardson ez kicsit megváltozik.

Blogajánló: Metró 2033 élménybeszámoló

Dr.Mú blogjában egy mára igazi klasszikussá vált könyvről írt élménybeszámolót. Dmitry Glukhovsky poszapokaliptikus műve nemcsak a játékkal játszóknak kötelező, hanem minden sci-fi rajongónak is!

E3 2017: Gyengébb gépeken is jól mutat az új Metro

A Metro Exodus első képsorait látva sok PC-s játékosban felmerülhetett a kérdés, hogy vajon milyen gép kell majd ehhez a látványvilághoz. A 4A Games szerint a grafikus motorjuk jól skálázható, így gyengébb gépeken is jól mutat a játék.

E3 2017: Igazi folytatás lesz a Metro Exodus

Az ukrán illetőségű, de máltai székhelyű 4A Games elárult pár érdekességet a Metro új részéről. Az események a Metro: Last Light után játszódnak, és már biztos, hogy egyik platformon sem lesznek exkluzív tartalmak.

E3 2017: Az első galériafrissítés

Három nagy konferenciával a hátunk mögött már összegyűlt egy csokorra való screenshot a közeljövő legígéretesebb játékaiból. Lesz itt Forza Motorsport 7, Wolfenstein II, Anthem, The Evil Within 2 és Metro Exodus is.