Metro Exodus PC, PS4, XBOXONE

Elkészült a harmadik Metro-játék.
Típus:

Íme, a Metro Exodus sztorielőzetese

Van élet a Metrón kívül is, még akkor is, ha nem sokkal rózsásabb, mint Moszkva földalatti alagútjaiban. A Metro Exodus legújabb előzetese a februárban érkező shooter történetébe ad betekintést.

Fotómódot kap a Metro Exodus

A 4A Games öt napon át öt bejelentéssel és látnivalóval készül erre a hétre. Az első hír, hogy mindhárom platformon fotómóddal is felvértezik a Metro Exodust, így mindenki elkészítheti saját állóképeit az orosz senkiföldjéről.

PS4 - izgalmas lesz az idei esztendő is

Remek évet tudhat maga mögött a Sony, a PlayStation 4 a tavalyi esztendőben is jól teljesített, többek között exkluzív címeinek köszönhetően. És nagyon úgy fest, nem lesz idén sem másként.

Még több Metro Exodus-képet kaptunk

Már csak másfél hónap választ el minket a 4A Games posztapokaliptikus shooterének megjelenésétől, így a fejlesztők is bátrabban szórják a marketinganyagokat. Egy csokornyi látványos screenshot érkezett.

A Sekirót várják a legtöbben a Steamen

A From Software közelgő akció-kalandjátéka szerepel a legtöbb játékos steames kivánságlistáján a Resident Evil 2 remake és a Metro: Exodus előtt. A top 10-es listában akad jó pár meglepetés is.

Metro Exodus - lehidalsz ezektől az élethű arcoktól

Az elmúlt napokban számos friss screenshot került fel a fejlesztők Facebook-oldalára a Metro Exodusról, melyek főként a fontosabb NPC-ket ábrázolják - nem is akárhogyan! Elképesztő részletességgel szembesülünk.

Egy héttel korábban jön a Metro Exodus

A 4A Games és a Deep Silver megerősítette, hogy a fejlesztőcsapat befejezte a játék munkálatait, aranylemezre került a következő Metro-játék, így a premiert is előbbre hozzák. Így egy héttel hamarabb kapjuk meg a harmadik részt.

Glukhovsky visszavette a Metro filmes jogait

Az MGM még 2012-ben szerezte meg Dmitry Glukhovsky posztapokaliptikus regényének a filmes jogait, ám az írónak az első vázlatok alapján nem tetszett a túlzott amerikanizálás, ezért a stúdió egyelőre elesett az adaptálás lehetőségétől.

Metro Exodus - durva lesz a gyűjtői kiadás

A Deep Silver bemutatta a Metro Exodus gyűjtői kiadását, amely Spartan Collector's Edition néven fut. Csak 4 ezer darabot gyártanak a 235 dolláros pakkból, melynek éke egy Artyom-szobor lesz.

Metro Exodus - az RTX nyomában

A Metro-franchise azon ritka sorozatok egyike, amely képes többfrontos háborút vívni a játékosok szeretetéért; a páratlan atmoszféra és az izgalmas történet mindig grafikai mérföldkővel párosult. És úgy néz ki, idén is ez várható.