Wolfenstein II: The New Colossus PC, PS4, XBOXONE

A Wolfenstein visszatérése után végre itt a folytatás.
Típus:

Wolfenstein II - zavarkeltés felsőfokon

Ezúttal a fejlesztők mesélnek arról, miben változott a játékmenet a Wolfenstein II: The New Colossusban. Csak néhány példa: meglovagolhatjuk a Panzerhundokat, és még több közelharci fegyvert foghatunk a két kezünkbe.

Wolfenstein II - egy csokin is sok múlhat!

Vicces kedvcsináló érkezett a Wolfenstein II: The New Colossushoz. A rövid trailer első felében egy újabb élőszereplős kisfilmet nézhetünk meg, utána pedig néhány ütős gameplay pillanat következik.

Wolfenstein II - a kerekesszékes harc művészete

Amikor már azt hiszed, hogy a MachineGames csapata minden őrültséget ellőtt a feltámasztott Wolfensteinben, akkor jön az E3-on bemutatott The New Colossus, aminek a nyitányában kerekesszékben aprítjuk a nácikat.

Wolfenstein II - új hősöket mutat be a szezonbérlet

A sajtó képviselői korai ízelítő formájában már kipróbálhatták a Wolfenstein II: The New Colossust, így érkezett egy 50 perces gameplay bemutató. Emellett a Bethesda a szezonbérletről is lerántotta a leplet.

Wolfenstein 2 - a nácik az epres tejturmixot szeretik

A Bethesda jóvoltából most belenézhetünk a Wolfenstein 2: The New Colossus egyik jelenetébe, melyben egy náci tiszttel diskurál hősünk Roswell városának egyik bárjában. Kiderül, hogy a nácik az epres tejturmixot preferálják.

Wolfenstein II: The New Colossus - ennyire német

Az biztos, hogy a Wolfenstein 2: The New Colossus fejlesztői alaposan kidolgozták a nácik által megszállt Amerika háttérsztoriját. Még egy korabeli TV-showban is ezerrel nyomatja a német kultúrát a karhatalom.

E3 2017: Itt vannak a Game Critics Awards nyertesei

A Nintendo és Mario dominált az idei E3 játékfelhozatalából szemezgető díjátadón. A három fő kategóriát simán hozta a Super Mario Odyssey, de a Ubisoft-féle Mario + Rabbids: Kingdom Battle sem szégyenkezhet.

Képregényeket kapnak a Bethesda játékai

A Bethesda és a Titan Comics frissen kiadott közleménye szerint a kiadó jövőben megjelenő játékaihoz, a Wolfenstein II: The New Colossushoz, a The Evil Within 2-höz és a Dishonored: Death of the Outsiderhez is képregény készül.

Trilógia lesz a Wolfensteinből?

A Wolfenstein II: The New Colossus kreatív rendezője, Jens Matthies a Giant Bomb E3-as műsorában elárulta, hogy a 2014-ben megjelent Wolfenstein: The New Orderrel újraindított sorozatot mindig is trilógiának szánták.

E3 2017: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtünk meg a leginkább.