Wolfenstein II: The New Colossus PC, PS4, XBOXONE

A Wolfenstein visszatérése után végre itt a folytatás.
1524398220

Wolfenstein II DLC tesztek

Egy brit titkos ügynök és egy amerikai katona története zárja a Wolfenstein II: The New Colossus négyrészes DLC-csomagjának alternatív eseményszálait. A helyszín és az időszak változatlan, a kalandok viszont újak!
1523253614

Így néz ki Switch-en a Wolfenstein II

A hétvégi PAX East 2018 keretében a GameSpot munkatársai kipróbálhatták a Wolfenstein II: The New Colossus hordozható verzióját. Hasonlóan a DOOM-hoz, a játék gyengébb textúrákkal és felbontással operál, mint PS4-en és Xbox One-on.
1520960425

Wolfenstein II - launch trailert kapott az új DLC

Már elérhető a Wolfenstein II legújabb kiegészítője, a The Deeds of Captain Wilkins DLC, amelyben a címben szereplő veterán a nácik által megszállt Alaszkába megy rendet rakni, és meglovasítani egy új szuperfegyvert.
1520773200

Jövő héten érkezik a Wolfenstein II utolsó DLC-je

A Bethesda a Twitter-oldalán jelentette be, hogy jövő héten debütál a Wolfenstein II: The New Colossus utolsó DLC-je, a The Amazing Deeds of Captain Wilkins. A nácik által megszállt Alaszkába látogatunk ezúttal.
1517328028

Wolfenstein II - Jessica Valiant is beköszön

A mai naptól elérhető a Wolfenstein II következő letölthető kiegészítése, a The Diaries of Agent Silent Death, amit a Deluxe Edition tulajdonosai ingyen, mindenki más a The Freedom Chronicles szezonbérlet jóvoltából szerezhet be.
1517295600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékmegjelenések nélkül. Az MMA-rajongók az EA Sports legújabb játékában élhetik ki magukat, de azok is megtalálják a számításukat, akik Final Fantasy-karakterekkel bunyóznának inkább.
1515924480

Wolfenstein II: Episode Zero és Gunslinger Joe teszt

William Blazkowicz története véget ért, maga a Wolfenstein viszont még közel sem. Új hősök emelkednek ki a nácik által megszállt Egyesült Államok romjai alól, hogy felvegyék a harcot a gonoszokkal - és hogy kik ők? Most kiderül!
1513868448

Kihirdették a Steam Awards 2017 jelöltjeit

A Valve idén is megtartja a Steam Awardsot, aminek nyerteseit maguk a játékosok szavazhatják meg, méghozzá egészen elborult kategóriákban. A mostani jelöltek listáját odabent találjátok meg.
1513242019

Elérhető a Wolfenstein II első DLC-je

Mármint a The Freedom Chronicles első epizódja, a The Adventures of Gunslinger Joe, amely egy teljesen új főszereplőre koncentrál. Chicago romjain indulunk harcba és meg sem állunk az űrig. Képek is vannak róla!
1513009800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár ez a hét az új Star Wars-filmről szól majd, aggodalomra semmi ok, új játékmegjelenések is akadnak a napokban! Többek között egy régi klasszikust is feleleveníthetünk a Capcom jóvoltából.