Wolfenstein II: The New Colossus PC, PS4, XBOXONE

A Wolfenstein visszatérése után végre itt a folytatás.
Típus:

Frissült egy nagyot a Wolfenstein II

Egy terebélyes patch látott napvilágot a Wolfenstein II: The New Colossushoz, így a főmenüben eddig elérhetetlen The Vault is kitárta a kapuit, továbbá a szezonbérletesek és előrendelők már játszhatnak az első DLC-vel is.

Brit toplista: fej-fej mellett Bayek és Mario

Október 27. ünnepnap volt a játékosok körében, elvégre három olyan megjelenést is tartogatott, ami sokszor egy hónap alatt sem jön össze. Nem véletlenül vártuk türelmetlenül a legfrissebb brit játékeladási toplistát.

Wolfenstein II - hamarosan megnyílik a Vault

A Wolfenstein II: The New Colossus újdonsült tulajdonosai bizonyára észrevették, hogy a főmenüben egy Vault opció is lapul visszaszámlálással megspékelve. A Game Informer rákérdezett a Bethesdánál, hogy miről van szó pontosan.

80 perc alatt rohantak végig a Wolfenstein II-n

Éppen hogy csak kijött a Wolfenstein II: The New Colossus, máris jelennek meg róla a jobbnál jobb speedrunner videók. A jelenlegi világrekorder hetvenhét perc alatt rohant végig a játékon.

Az új Wolfensteinből is kimaradt a Denuvo

Az utóbbi hónapok bebizonyították, hogy jelenleg nem feltétlenül érdemes a Denuvót beépíteni a játékokba, hiszen az élelmesebbek napok alatt feltörik azt. A Bethesda ezt szem előtt tartva hagyta ki a védelmet a Wolfenstein II-ből is.

Wolfenstein II: The New Colossus - az első 15 perc

Két nap választ el attól, hogy hivatalosan is megjelenjen a Wolfenstein II: The New Colossus. A tesztek tehát megkezdődtek, és ezzel együtt az első végleges gameplay felvételek is kikerültek a világhálóra.

Itt a Wolfenstein II: The New Colossus gépigénye

Előre szólunk, hogy a nácik által megszállt Amerika felszabadításához nem lesz elég egy közepes masina. A beugrószint egy Intel Core i7-es proci és egy 4 GB-os videokártya, cserébe viszont részletesen testreszabhatjuk a grafikát.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan megtolják a kiadók a hónap utolsó hetét, több olyan játék is érkezik a napokban, amit feltétlenül érdemes a radaron tartani. Ellátogatunk az ókori Egyiptomba és a hatvanas évek nácikkal teli Amerikájába is.

Wolfenstein II - Hitler is beköszön

Lassan ráfordulunk október utolsó hetére, ami egyben azt is jelenti, hogy B.J. Blazkowicz ismét beköszön, csak ezúttal a nácik által megszállt Amerikai Egyesült Államokból. Az utolsó trailer bepillantást enged ebbe a különös kalandba.

Újabb 30 perc a Wolfenstein II-ből

Habár bő egy hónap van hátra a megjelenésig, a Bethesda meghívta magához a nemzetközi sajtót, és egy utolsó alkalommal megmutatta neki a Wolfenstein II: The New Colossust. Ennek köszönhetjük a most következő gameplay videót is.