Wolfenstein II: The New Colossus PC, PS4, XBOXONE

A Wolfenstein visszatérése után végre itt a folytatás.
Típus:

Wolfenstein II - Hitler is beköszön

Lassan ráfordulunk október utolsó hetére, ami egyben azt is jelenti, hogy B.J. Blazkowicz ismét beköszön, csak ezúttal a nácik által megszállt Amerikai Egyesült Államokból. Az utolsó trailer bepillantást enged ebbe a különös kalandba.

Újabb 30 perc a Wolfenstein II-ből

Habár bő egy hónap van hátra a megjelenésig, a Bethesda meghívta magához a nemzetközi sajtót, és egy utolsó alkalommal megmutatta neki a Wolfenstein II: The New Colossust. Ennek köszönhetjük a most következő gameplay videót is.

A Bethesda több játékot akar Switch-re

Pete Hines, Bethesda alelnöke egy vele készített interjúban elárulta, nagyon izgatottak az előttük álló Switch-megjelenések kapcsán, de szeretnék, ha ezzel nem érne véget a Nintendo és a stúdió kapcsolata.

Nem finomkodik a Wolfenstein II új előzetese

Új gameplay trailer érkezett a Wolfenstein II: The New Colossushoz. A játék továbbra sem finomkodik, az előzetes révén abból is kapunk egy kis ízelítőt, hogy mi minden indokolja a korhatár-karikát.

Az új DOOM és a Wolfenstein is jön Switch-re

A Bethesdának határozott tervei vannak a Nintendo új konzoljával. A tegnapi Direct bemutatón megerősítést nyert, hogy a Skyrim mellett a tavalyi DOOM és Wolfenstein II: The New Colossus is tiszteletét teszi a masinán.

Tartogat még újdonságot a Bethesda az idei évre

Ahogy az lenni szokott, a Bethesda E3-as konferenciáján minden nagyobb projektről lehullt a lepel. Lehetséges azonban, hogy a The Evil Within 2-vel, a VR-játékáradattal és az új Wolfensteinnel még nincs vége az újdonságok sorának.

Wolfenstein II - mentsd meg Amerikát!

A fejlesztői kommentárral kiegészített legújabb Wolfenstein II: The New Colossus-videó a játék főbb helyszíneit mutatja be, de szó esik arról is, hogyan veszik át az amerikai kultúra helyét a német gyökerek.

Wolfenstein II: The New Colossus - a náci Batman

A legutóbbi gameplay videó után itt van egy kis üdítő animációs film, amely kiválóan szimbolizálja, hogy a németek sikeresen ötvözték az amerikai kultúrát a sajátjukéval. Bemutatkozott a náci szuperhős, Blitzmench.

GC 2017: Wolfenstein II - visszavágunk a náciknak

Az IGN jóvoltából most 14 percen át mozog a Wolfenstein II: The New Colossus gamescomos demója. Hősük az amerikai ellenállás ikonikus alakjává válik, és leszámol a betolakodó német szuperkatonákkal.

GC 2017: Wolfenstein II - szövetségben állunk

Az idei októberi kínálat egyik legígéretesebb és legelborultabb shooterének ígérkezik a MachineGames fejlesztésében készülő Wolfenstein-sorozat második felvonása, a The New Colossus. A legújabb előzetes a szövetségeseinkre fókuszál.