Wolfenstein II: The New Colossus PC, PS4, XBOXONE

A Wolfenstein visszatérése után végre itt a folytatás.
1681318599

Nézzük, mivel bővül a PlayStation Plus Extra és Premium ebben a hónapban!

A Sony Interactive Entertainment bejelentette a 2023. áprilisi játékait az Extra és Premium előfizetők számára.
1632751226

Egy rejtélyes projekten is dolgozik a MachineGames

Egy LinkedIn-profilnak köszönhetően derült ki, hogy a MachineGames nemcsak az év elején bejelentett Indiana Jones-játékon dolgozik, hanem egy rejtélyes projekten is ügyködnek a svéd stúdió alkalmazottai.
1602077640

Frissítve: Next-genesednek a Bethesda shooterei

Az észak-amerikai régióban megjelenő szoftverek korhatár-besorolásaiért felelős ESRB adatbázisában tűnt fel az a két csomag, amelyek Xbox Series X-re és S-re hozhatják a Dishonored-, a Prey-, illetve a Wolfenstein-szériát.
1600696800

A Microsoft felvásárolta a Bethesdát

Senki sem számított a nap legnagyobb hírére. A Microsoft felvásárolta a ZeniMax Mediát, ezzel a saját zászlaja alá hajtva a Bethesda Softworksöt és annak összes fejlesztőstúdióját. Az ide tartozó játékok mind Xbox Game Passre tartanak majd.
1583330400

Tizenegy játékkal bővül a PlayStation Now kínálata

A Sony tizenegy új címmel bővíti streamingszolgáltatását, köztük olyanokkal, mint a Shadow of the Tomb Raider, a Control és a Wolfenstein II. Jelenleg nyolcszáznál is több címből válogathatunk a PlayStation Now-ban.
1582448400

A Bethesda is kivette a játékait a GeForce Now-ból

Alig néhány hete indult el az NVIDIA saját felhőalapú szolgáltatása, a GeForce Now, de az itt elérhető játékok listája mégis napról napra egyre szűkösebbnek tűnik. Az Activision Blizzard után most a Bethesda is kivonta a címeit.
1537007438

Biztosan kap harmadik részt a Wolfenstein

Ha eddig kétségeid voltak afelől, hogy kap-e folytatást a Wolfenstein II: The New Colossus, akkor jó hírünk van, mert Pete Hines, a Bethesda marketingrészlegének alelnöke megerősítette, hogy biztosan így lesz.
1530293418

Switchre is befutott a Wolfenstein II

B.J. Blazkowicz már hordozható formában is öli a nácikat, hiszen mától Nintendo Switchen is elérhető a Wolfenstein II: The New Colossus. A Panic Button csapata derekas portot készített a MachineGames lövöldéjéből.
1529952540

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Viszonylag sűrű játékfelhozatallal zárul a június, de annyi baj legyen, legalább lesz mivel játszanunk, ha megint rosszra fordulna az idő. A hét fő attrakciója a The Crew folytatása, ahol már a földön, a vízen és a levegőben is versenyezhetünk.
1524585613

Wolfenstein II - júniustól már Switch-en is

Egy ideje már tudjuk, hogy Nintendo Switch-en is lehetőségünk lesz nácikat mészárolni, de eddig nem volt ismert, hogy mikor. Ennek vége, a Bethesda hivatalosan is megerősítette, hogy júniusban jön az átirat.