Wolfenstein II: The New Colossus PC, PS4, XBOXONE

A Wolfenstein visszatérése után végre itt a folytatás.
Típus:

E3 2017: Wolfenstein II - akcióban nem lesz hiány

A MachineGames folytatja fejlesztői videósorozatát, aminek legújabb epizódjában arról lesz szó, hogyan függ össze a szabadságunk az állandó akciózással. Merthogy a folytatásban ismét a kőkemény, brutális lövöldözésen lesz a hangsúly.

E3 2017: Wolfenstein II - ostrom alatt áll az USA

Vadonatúj kedvcsinálót kapott a Bethesda konferenciáján hivatalosan is bemutatott Wolfenstein II: The New Colossus. Ebben a készítők mesélnek a játék főbb újdonságairól.

E3 2017: Ilyen lesz a Wolfenstein II gyűjtői kiadása

A Wolfenstein II: The New Colossus sem ússza meg gyűjtői kiadás nélkül, a játék ráadásul kifejezetten stílusos pakkal igyekszik meggyőzni a sorozat rajongóit. A fő éke egy akciófigura.

E3 2017: Az első galériafrissítés

Három nagy konferenciával a hátunk mögött már összegyűlt egy csokorra való screenshot a közeljövő legígéretesebb játékaiból. Lesz itt Forza Motorsport 7, Wolfenstein II, Anthem, The Evil Within 2 és Metro Exodus is.

E3 2017: Lehullt a lepel az új Wolfensteinről

Egy ideje már pletykálták, a Bethesda pedig konferenciája zárásaként be is mutatta a feltámasztott Wolfenstein folytatását, a Wolfenstein II: The New Colossust. Az új epizód októberben jelenik meg.

E3 2017: Itt nézd vissza a Bethesda konferenciáját!

Szerencsére volt időnk kipihenni a Microsoft buliját, így a Bethesda konferenciáját már kipihenten nézhetitek végig. A közvetítés reggel 6-tól indul, és már jó helyen vagy, ha élőben néznéd az új Wolfenstein vagy a The Evil Within bejelentését.

E3 2017: Megkapjuk a Wolfenstein folytatását is?

Azt eddig is nyílt titokként kezelhettük, hogy folytatódik a Wolfenstein: The New Order, inkább csak az volt kérdéses, hogy mikor jelentik be a második részt. Nos, az Amazon bakijának hála egyre biztosabb az E3-as bemutató.

E3 2017: Két új címmel készül a Bethesda?

A Bethesda már kiküldte az E3-as meghívókat a sajtó képviselőinek - ezeken olyan artwork látható, ami azt sugallja, hogy a kiadó két új játékot is bejelent a rendezvény során. Talán az új Wolfensteint és a The Evil Within folytatását?

Már megint a Wolfenstein-folytatást teaselik

Újabb tartalmas évet tudhat maga mögött a Bethesda, és nagyon úgy néz ki, a jövőben sem venne vissza a tempóból a kiadó-fejlesztőcég. Most a B.J. Blazkowiczot alakító színész szellőztette meg, hogy jön az új Wolfenstein.

E3 2016: Tényleg folytatódik a Wolfenstein?

Nem jöttek be az Eurogamer tippjei, így végül a The Evil Within és a Wolfenstein folytatása sem volt ott a Bethesda sajtókonferenciáján. Vagy mégis? A találgatások szerint a fejlesztőcsapat titokban célozgatott az új Wolfra...