Wolfenstein II: The New Colossus PC, PS4, XBOXONE

A Wolfenstein visszatérése után végre itt a folytatás.

E3 2017: Itt vannak a Game Critics Awards nyertesei

A Nintendo és Mario dominált az idei E3 játékfelhozatalából szemezgető díjátadón. A három fő kategóriát simán hozta a Super Mario Odyssey, de a Ubisoft-féle Mario + Rabbids: Kingdom Battle sem szégyenkezhet.

Képregényeket kapnak a Bethesda játékai

A Bethesda és a Titan Comics frissen kiadott közleménye szerint a kiadó jövőben megjelenő játékaihoz, a Wolfenstein II: The New Colossushoz, a The Evil Within 2-höz és a Dishonored: Death of the Outsiderhez is képregény készül.

Trilógia lesz a Wolfensteinből?

A Wolfenstein II: The New Colossus kreatív rendezője, Jens Matthies a Giant Bomb E3-as műsorában elárulta, hogy a 2014-ben megjelent Wolfenstein: The New Orderrel újraindított sorozatot mindig is trilógiának szánták.

E3 2017: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtünk meg a leginkább.

E3 2017: Wolfenstein II - akcióban nem lesz hiány

A MachineGames folytatja fejlesztői videósorozatát, aminek legújabb epizódjában arról lesz szó, hogyan függ össze a szabadságunk az állandó akciózással. Merthogy a folytatásban ismét a kőkemény, brutális lövöldözésen lesz a hangsúly.

E3 2017: Wolfenstein II - ostrom alatt áll az USA

Vadonatúj kedvcsinálót kapott a Bethesda konferenciáján hivatalosan is bemutatott Wolfenstein II: The New Colossus. Ebben a készítők mesélnek a játék főbb újdonságairól.

E3 2017: Ilyen lesz a Wolfenstein II gyűjtői kiadása

A Wolfenstein II: The New Colossus sem ússza meg gyűjtői kiadás nélkül, a játék ráadásul kifejezetten stílusos pakkal igyekszik meggyőzni a sorozat rajongóit. A fő éke egy akciófigura.

E3 2017: Az első galériafrissítés

Három nagy konferenciával a hátunk mögött már összegyűlt egy csokorra való screenshot a közeljövő legígéretesebb játékaiból. Lesz itt Forza Motorsport 7, Wolfenstein II, Anthem, The Evil Within 2 és Metro Exodus is.

E3 2017: Lehullt a lepel az új Wolfensteinről

Egy ideje már pletykálták, a Bethesda pedig konferenciája zárásaként be is mutatta a feltámasztott Wolfenstein folytatását, a Wolfenstein II: The New Colossust. Az új epizód októberben jelenik meg.

E3 2017: Itt nézd vissza a Bethesda konferenciáját!

Szerencsére volt időnk kipihenni a Microsoft buliját, így a Bethesda konferenciáját már kipihenten nézhetitek végig. A közvetítés reggel 6-tól indul, és már jó helyen vagy, ha élőben néznéd az új Wolfenstein vagy a The Evil Within bejelentését.