Skull and Bones PC, PS4, XBOXONE

Az Assassin's Creed IV: Black Flag után szabadon: kalózos játékon dolgozik a Ubisoft szingapúri stúdiója.

A Ubisoft is lemondta az E3-as fellépését

Mégsem vesz részt a Ubisoft az E3 rendezvényén. Ehelyett a franciák egy saját, élő Ubisoft Forward műsorral jelentkeznek, közvetlenül az E3 showja előtt. Ezzel az E3 elveszítette az összes igazán nagy fellépőjét.

Mesterséges intelligenciát használ a Ubisoft az íráshoz

A Ubisoft kifejlesztett egy olyan AI-eszközt, amely segít a narratíváért felelős szakembereknek a játékok sztorijának és párbeszédjeinek megírásában. Nem teljes egészében hagyatkoznak rá a fejlesztők, de egy stabil vázat ad nekik.

A Skull and Bones még nem jelent meg, de már egy javított változatról beszélnek

A Skull and Bones még továbbra sem kapta meg a megjelenési dátumát, és bár a sorsa elég hánytatott, a Ubisoft már egy továbbfejleztett változatról beszél.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2023-ban

Újabb év, újabb lista, melyen összeszedtük nektek azokat a címeket, amelyeket mindenképpen érdemes lesz kipróbálnotok 2023 során. Úgy néz ki, hogy a tavalyinál jóval sűrűbb év áll előttünk.

Kiadós látnivalón a Skull & Bones

Ha már a Ubisoft hatodik alkalommal csúsztatta el a játék megjelenését, legalább egy hosszabb gameplay videóval igyekszik kárpótolni a csalódott rajongókat.

Három játékot törölt a Ubisoft, késik a Skull and Bones

A francia kiadó három, eddig még be nem jelentett játékot kaszált el, a kalózos játékra pedig tovább kell várnunk.

Tovább csúszik a Skull and Bones

Eddig is sokat csúszott a Skull and Bones, mit számít hát még néhány hónap? A novemberi premiert elvetve a Ubisoft csak jövő tavasszal küldi boltokba a kalózos játékát.

Árat emel a Ubisoft is

A Ubisoft is beáll azon kiadók közé, akik 70 dolláros áron árulják az új generációs konzolokra készült játékaikat. A Skull & Bones lesz az első fecske.

Újra megmutatta magát a Skull and Bones

Sokat vártunk rá, de idén ősszel végre tényleg tengerre szállhatunk a Skull and Bones fedélzetén. Lássuk, milyen látnivalókkal szolgált a Ubisoft a leendő kalózoknak!

Nézd vissza a Ubisoft Forward műsorát!

Hamarosan kezdetét veszi a következő Ubisoft Forward, ahol az Assassin's Creed már egészen biztosan kiemelt szerephez jut. Kövessétek velünk az eseményeket!