Skull & Bones PC, PS4, XBOXONE

Az Assassin's Creed IV: Black Flag után szabadon: kalózos játékon dolgozik a Ubisoft szingapúri stúdiója.

Skull & Bones - nem a sztorin lesz a hangsúly

A Skull & Bones fejlesztését vezető úriember szerint a kalózos játékban lesznek ugyan sztorielemek, de nem a történet kapja majd a hangsúlyt.

Újra megmutatta magát a Skull & Bones

Hosszas várakozás után újra előkerült a Skull & Bones, a Ubisoft egy kiadós műsor keretei között mutatta be ismét a novemberben megjelenő kalózos játékot.

Csütörtökön mutatja meg magát újra a Skull & Bones

Remélhetőleg tovább nem hánykolódik már a Skull & Bones, és sikeresen révbe ér. A Ubisoft kitűzte annak a műsornak a dátumát, amelyen újra megmutatja a kalózos játékot.

A Ubisoft játékon belüli eseményekkel mutatja be a klímaváltozás veszélyeit

A Playing for the Planet szervezetével együttműködve a Ubisoft elkötelezte magát, hogy megismertesse a Riders Republic és a Skull & Bones játékosaival a klímaváltozás hatásait.

Novemberben rajtolhat el a Skull & Bones

A legfrissebb szivárgások szerint novemberben kerülhet boltokba a Ubisoft régóta halogatott kalózos játéka, a Skull & Bones.

Júliusban mutatkozhat be újra a Skull & Bones

A Skull & Bones sok viszontagságon átesett már, de egyre inkább arra mutatnak a jelek, hogy a Ubisoft ráncba szedi már. Tom Henderson értesülései szerint hamarosan újra láthatjuk.

Úgy tűnik, nincs már messze a Skull & Bones megjelenése

A jelek szerint tényleg nincs már messze a Skull & Bones megjelenése, erről árulkodik legalábbis, hogy a minap újabb országban kapott korhatárbesorolást a játék.

Egy éven belül megjelenik a Skull & Bones és az új Avatar-játék is

A Ubisoft a legutóbbi üzleti jelentése során megerősítette, hogy tervei szerint a következő egy éven belül boltokba kerül a Skull & Bones és az Avatar: Frontiers of Pandora is.

Kiszivárgott négy percnyi játékmenet a Skull & Bones alfatesztjéből

Úgy tűnik, hamarosan tényleg lesz valami az évek óta készülő Skull & Bonesból. Ma pedig kiszivárgott négy percnyi játékmenet-bemutató, ami részletesen felvázolja, mi mindent is kínál majd a Ubisoft alkotása.

Új Immortals és Prince of Persia készülhet

A mindig megbízható Tom Henderson értesülései szerint a Ubisoft körülbelül húsz fejlesztéssel készül a közeljövőre. Ezek egy részének egy nagyszabású műsort is tervez tartani még az E3 előtt.