Shadow of the Colossus (2018) PS4

A Team ICO klasszikusának remake-je.
Típus:

Sztoritraileren a Shadow of the Colossus

Már csak napok választanak el minket a Shadow of the Colossus megjelenésétől, így a Sony most egy látványos sztoritrailert húzott elő a kalapból. A fiúnak tizenhat monstrumot kell elpusztítania ahhoz, hogy a lányt életre keltse.

Shadow of the Colossus - a mestermű újraalkotása

Jövő héten ismét visszatér a PlayStation 2 egyik legjobb játéka, a Shadow of the Colossus, ami a Bluepoint csapatának köszönhetően ezúttal teljes renoválást kapott. A legújabb videó azt mutatja be, milyen kemény munka volt ez az újraalkotás.

Negyed óra a felújított Shadow of the Colossusszal

Karnyújtásnyira van a teljesen felújított Shadow of the Colossus megjelenése, így akadnak már olyan szerencsések, akik lehetőséget kaptak, hogy idő előtt meglessék, hogyan is fest a Bluepoint munkája.

Fotómód is lesz a Shadow of the Colossusban

Igazából csak azon lepődnénk meg, ha kimaradna ez a funkció a PS4-exkluzívból. Bizony, a Shadow of the Colossus remake-jében is megörökíthetjük a legszebb pillanatokat, és különféle filterekkel láthatjuk el a képeket.

Shadow of the Colossus - a Bluepoint eddigi útja

Újabb fejlesztői videót kapott a Shadow of the Colossus. Ezúttal a remake-et fejlesztő Bluepoint Games mesél a kezdetekről és arról, hogyan váltak az évek során a remasterek mesterévé.

PSX 2017: Sokat változott a Shadow of the Colossus

A Shadow of the Colossus is hallatott magáról a PlayStation Experience-en. A remake fejlődéséről új videók árulkodnak, emellett a gyűjtőknek szánt változatot is bemutatták a készítők.

Friss videónaplón a Shadow of the Colossus

A legújabb fejlesztői naplóban a Bluepoint Games művészeti vezetője, Mark Skelton, a cég társalapítója, Marco Thrush és a technikai igazgató, Peter Dalton triója mesél a remake grafikájának elkészítéséről, nehézségeiről.

Megvan a Shadow of the Colossus-remake dátuma

Egy új trailer társaságában jelentette be a Sony a párizsi konferenciáján, hogy mikor kerül boltokba a Shadow of the Colossus felújított változata. Szerencsére erre nem kell olyan sokat várnunk, mint a The Last Guardianre.

Shadow of the Colossus - új trailer érkezett

A Sony nem olyan régen hivatalosan is bejelentette, hogy PlayStation 4-re is elhozza a Shadow of the Colossust valamikor 2018-ban. A Tokyo Game Show apropóján új előzetest kapott a remake.

Shadow of the Colossus - Ueda tanácsai

Az idei E3-on jelentette be a Sony, hogy teljes körű feldolgozást kap a Shadow of the Colossus. A munkálatokban az eredeti cím kreatív rendezője, Fumito Ueda is részt vesz, aki tanácsokkal látja el a készítőket.