Ghost of Tsushima PS4, PS5

Szamurájos játék érkezett az inFamous-csapattól.
1599238800

Sok játékos ért a The Last of Us: Part II végére

Bármennyire is hangzik furcsán a cím, a szomorú igazság az, hogy általában csak kevés játékos oldja fel a játékok befejezésért járó achievementet/trófeát, különösképp, ha egy játék olyan hosszú és megosztó, mint Ellie kalandja.
1598252400

Brit toplista: állatkák és sportjátékok

Eseménytelen hetet tudhatunk magunk mögött a fizikai játékmegjelenések terén, így nem meglepő, hogy az Animal Crossing: New Horizons újra elfoglalta a brit toplista trónját. Csak egy új megjelenés, a PGA Tour 2K21 került be az élmezőnybe.
1597759200

Ghost of Tsushima - mikrotranzakciómentes marad

Tegnap, mint derült égből a villámcsapás érkezett a hír, hogy többjátékos móddal bővül a Ghost of Tsushima, méghozzá mindenféle extra költségek nélkül. Ezzel kapcsolatban tisztázott most pár felmerülő kérdést a Sucker Punch.
1597683600

Brit toplista: kiütéssel győzött a UFC 4

Megérkezett az aktuális heti játékeladási toplista az Egyesült Királyságban értékesített dobozos játékokat illetően, aminek az élére ezúttal egy frissen megjelent cím küzdötte fel magát.
1597680000

Négyfős co-op módot kap a Ghost of Tsushima

A semmiből érkezett a bejelentés, hogy online kooperatív mód érkezik idén ősszel a Ghost of Tsushimához - méghozzá teljesen ingyen. A játékmód nem Jin Sakai történetébe lesz beleépítve, így helyet kapnak benne a természetfeletti erők is.
1597492800

Amerikai toplista: a Ghost of Tsushima vitte a júliust

Továbbra is szép számokat produkál az amerikai játékpiac, de míg az összköltés veri a tavalyi évet, és a szoftvervásárlások is nőttek, a hardverek terén már tapasztalható visszaesés. A játékok közt a Ghost of Tsushima aratott az USA-ban.
1597251600

Rendezői kommentárt kapott a Ghost of Tsushima

Egy majdnem háromperces rendezői kommentár érkezett a Ghost of Tsushimához, amiben a készítők többek között arról mesélnek, hogy miként olvad össze a fantázia a valós történelmi eseményekkel a játékban.
1597071600

Brit toplista: mindent letarolt a Nintendo

A Nintendo uralja a brit játékeladási toplistát, a tízes élbolyból hat pozíciót foglalnak el a Switch-exkluzív megjelenések. Az aranyérmet újra az Animal Crossing: New Horizons tudhatja magáénak.
1596524400

Brit toplista: dobogós a Destroy All Humans!

Két, viszonylag kisebb kaliberű új cím került fel a brit toplista tízes élvonalába, közülük azonban csak a Destroy All Humans! felújított változata szerzett érmet. A csúcson továbbra is Jin Sakai trónol.
1595952000

Ghost of Tsushima - új nehézségi fokozatok jöttek

Tegnap közölte a hírt a Sucker Punch, hogy megérkezett a Ghost of Tsushima 1.05-ös frissítése, aminek köszönhetően két új nehézségi fokozat is került a játékba - így igény szerint tudjuk megnehezíteni, vagy esetleg megkönnyíteni a kalandjainkat.