Ghost of Tsushima PS4, PS5

Szamurájos játék érkezett az inFamous-csapattól.
1631708820

Ghost of Tsushima: Director's Cut teszt

Hiába szabadítottuk fel Tsushimát a mongol megszállás alól, Jin Sakai története még koránt sem ért véget. A Ghost of Tsushima rendezői változatában Iki szigetéről érkezik az újabb fenyegetés, így eljött az idő, hogy ismét leporoljuk atyánk katanáját.
1629874800

Brit toplista: Tsushima szelleme kiszabadult

A szokásosnál valamivel később, de befutott az aktuális brit játékeladási toplista. A dobogót ezúttal letarolták a PlayStation-exkluzívok, remekül kezdett a Ghost of Tsushima újrázása is.
1629302400

Launch trailer a Ghost of Tsushima új kiadásához

Napokon belül boltokba kerül a Ghost of Tsushima: Director’s Cut, ennek apropóján pedig befutott az új kiadás launch trailere. Sok újdonságot persze nem tartogat, de kedvcsinálónak egyáltalán nem utolsó!
1629093600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Csöndes, de csöppet sem eseménytelen hét áll előttünk. Ígéretes, független fejlesztésű játékok garmadája érkezik az elkövetkező napokban, de a sportjátékok kedvelői is örülhetnek.
1628096400

Önállóvá lesz a Ghost of Tsushima multiplayere

A Ghost of Tsushima a megjelenése után egy kooperatív móddal is bővült, amelyet hamarosan önálló játékként is megvásárolhatunk – a vadonatúj Rivals módban pedig egymás ellen is harcba szállhatunk.
1627711200

Ghost of Tsushima - képeken is gyönyörű Iki szigete

Hamarosan újra magunkra ölthetjük a szamurájpáncélt a Ghost of Thushima: Director's Cutban, ahol ezúttal Tsushima mellett Iki szigetére is ellátogathatunk majd. Az utóbbiról érkezett most egy pár festői screenshot.
1627052400

A Hades lett az év játéka a GDC Awardson

A héten újra megrendezték a Game Developers Conference-t (ez volt ráadásul a 35. alkalom), és értelemszerűen a GDC Awards idei díjátadóját is megtartották. A legtöbb díjat a Hades vitte haza.
1626886800

Ghost of Tsushima - irány Iki szigete!

Kevesebb, mint egy hónap múlva ellátogathatunk Iki szigetére a Ghost of Tsushima: Director’s Cutban, ahol a mongolok kiűzése mellett a Sakai család múltjával is szembe kell majd nézünk. Az új trailer most ebből kínál egy kis ízelítőt.
1626624000

Ghost of Tsushima - kiderült pár érdekes statisztika

Tegnap lett kereken egyéves a Sucker Punch legutóbbi alkotása, a Ghost of Tsushima, amiről most az évfordulót megünnepelve egy pár érdekes statisztikát is megosztott velünk a fejlesztőcsapat.
1625205600

Jön a Ghost of Tsushima: Director's Cut

Beigazolódtak a korábbi szivárgások, rendezői változattal tér vissza a Ghost of Tsushima. A PS4-re és PS5-re is megjelenő kiadás egy jókora sztorikiegészítővel és számos újgenerációs funkcióval csábít.