Ghost of Tsushima PS4, PS5

Szamurájos játék érkezett az inFamous-csapattól.

Újabb platformra vándorol a Ghost of Tsushima?

Nemrég új borítót kapott a Ghost of Tsushima, amiről történetesen levakarták az "Only on PlayStation" feliratot. Ennek következtében most a fél internet azon pörög, hogy vajon ez egyben azt is jelenti-e, hogy hamarosan jön a PC-s verzió.

DICE Awards 2021: a Hades lett az év játéka

A megszokottnál ugyan némileg később, de idén is kiosztották a DICE Awards nyerteseit. A tavalyi év legjobb játékáért járó díjat egy kiváló indie roguelike vitte, de nagyot futottak a PlayStation exkluzívjai is.

Befutottak az idei GDC Awards jelöltjei

Nyáron újra visszatér a Game Developers Conference, ezúttal egy teljesen digitális eseménnyel, amelynek szokás szerint része lesz a GDC Awards díjátadója is. Most bejelentették, mely játékok indulnak a különböző kategóriákban.

Multiplayer játékon dolgozik a Sucker Punch

Formális bejelentést még nem kaptunk a témában, de a fejlesztőcég álláshirdetései között már felbukkant egy ajánlat, amelyben hálózati programozót keresnek egy multiplayer játékhoz.

A Hades tarolt a BAFTA Game Awards díjátadón

Idén is megtartotta videojátékos díjosztását a Brit Film- és Televíziós Akadémia. A BAFTA Game Awards különböző kategóriáiban zsákszámra találhattuk PlayStation-exkluzív játékok jelöléseit, de a végül a Hades seperte be a legtöbb szobrot.

Film készül a Ghost of Tsushima alapján

A Sony nem viccelt, amikor a legutóbb azt mondta, hogy több sikercímét is szeretné megfilmesíteni. Nemrég ugyanis bejelentették, hogy már készül a Ghost of Tsushima-film, és a rendezői székben a John Wick-mozik direktora csücsül.

Megvannak az idei D.I.C.E. Awards jelöltjei

Huszonnegyedik alkalommal fogják kiosztani a D.I.C.E. Awards díjait, amelyekre számos kategóriában pályáznak a tavaly megjelent játékok. A jelölések számában a The Last of Us: Part II és a Ghost of Tsushima vezet.

2020 legjobb játékai - szerintünk

Most is megszavazhattátok a tavalyi év legjobb játékait, mielőtt azonban ismertetnénk az olvasói voksolás végeredményét, fussuk át, hogy mely címek voltak a kedvencei a Gamekapocs-szerkesztőségnek!

Ghost of Tsushima - vadonatúj öltözékeket kaptunk

Tovább folytatja a Sony és a Sucker Punch a Ghost of Tsushima: Legends multiplayer módjának támogatását: most limitált ideg olyan ruhákat szerezhetünk meg, amiket ikonikus PlayStation-exkluzív játékok ihlettek.

TGA 2020: A The Last of Us: Part II az év játéka

Hiába érkezett tengernyi bejelentés és látnivaló, a The Game Awards alapvetően még mindig az év legjobb játékainak megjutalmazásáról szól. Lássuk, hogy mely címek lett a különféle kategóriák győztesei idén.