The Division 2 PC, PS4, XBOXONE

Ezúttal Washingtonban vetik be a Divízió ügynökeit.
Típus:

E3 2018: Márciusban érkezik a The Division 2

Befutottak az első konkrét látnivalók a The Divison 2-ről. A Massive Entertainment öt Ubisoft-csapattal közösen készíti el a folytatást, amely Washingtonban játszódik a járvány kitörése után. Szebb, nagyobb és jobb.

E3 2018: Washingtonba visz minket a The Division 2

Ugyan a Ubisoft E3-as előadásáig egészen hétfő este 10-ig várnunk kell, az információk azonban akarva-akaratlanul, de folyamatosan szállingóznak a francia kiadó játékairól. A The Division 2 részleteit például egy óriásplakát buktatta le.

E3 2018: Ezekkel a játékokkal készül a Ubisoft

A francia kiadó is hangolódik a hamarosan elrajtoló E3-ra, így egy friss videóban nemcsak felidézik, mi történt a tavalyi expón, de azt is előrevetítik, milyen játékokkal fognak foglalkozni majd a saját konferenciájukon.

Csúszik a Skull & Bones megjelenése

A Ubisoft is közzétette az elmúlt üzleti évre vonatkozó pénzügyi jelentését. A Far Cry 5 a kiadó második legjobb rajtját produkálta - 310 millió dollárt termelt az első héten. Viszont a tengeri csatákra kihegyezett Skull & Bones idén már nem jön ki.

Rendezőt kapott a The Division-film

Hiába a kritikusok elégedetlenkedése, Hollywood egy jó darabig nem mond le a videojátékok filmadaptációról. Nagyon lépett előre a The Division-film, úgy tűnik, hozzáértő rendező dirigálhatja a projektet.

Battle royale-játékot készít a The Division csapata?

A Gamereactor egy névtelen forrásra hivatkozva arról ír, hogy a The Divisiont fejlesztő Massive Entertainment csapata is csatlakozhat a battler royale-őrülethez. Hogy milyen formában, az egyelőre rejtély.

A Vivendi végre leszállt a Ubisoftról

Hosszú idő után végre pont került a Ubisoft és a Vivendi közti huzavona végére. A francia konglomerátum eladja az eddig megszerzett részvényeit a kiadónak, így az megmenekül a felvásárlástól.

Hivatalos: készül a The Division 2

Habár a hivatalos bejelentésre még kellett volna várni egy kicsit, az idő előtt kiszivárgott német sajtóközleményből kiderült: készül a The Division második része, amit már az idei E3-on is láthatunk majd.