The Division 2 PC, PS4, XBOXONE

Ezúttal Washingtonban vetik be a Divízió ügynökeit.
Típus:

The Division 2 - fedezzük fel Washingtont!

A Ubisoft PAX West-livestreamje újabb részletekkel szolgált azoknak, akik az E3 óta lázban égnek a The Division 2 miatt. Ezúttal közelebbről is átnyálazhatjuk Wahington D.C. térképét, valamint kaptunk egy jó adag akciót is.

GC 2018: The Division 2 - Washington bezöldült

Újabb előzetes érkezett a The Division 2-höz, melyben ezúttal az elnéptelenedett Washington D.C. kapta a főszerepet, illetve néhány előrendelői ajándékról is lerántotta a leplet a Ubisoft.

Máris házon belüli rekorder a The Division 2

A Ubisoft a legfrissebb pénzügyi helyzetjelentése apropóján számolt be arról, hogy egy házon belüli rekordot már megdöntött a The Division folytatása, miután a bétatesztre kiemelkedően sokan regisztráltak eddig.

E3 2018: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtünk meg a leginkább.

E3 2018: A Ubisoft bejelentései egy helyen

Este tízkor vette kezdetét a Ubisoft E3-as konferenciája, amit utána kapásból két másik show követett. Könnyen lehet, hogy a reggeli hírforgatagban csak kapkodtad a fejedet, azonban aggodalomra semmi ok: összefoglaltuk az újdonságokat.

E3 2018: The Division 2 - bővített gameplay érkezett

A Ubisoft megígérte, hogy a konferenciája után egy livestream keretében hosszabban is betekintést nyerhetünk a The Division 2 játékmenetébe. A 10 perces videó a négyfős kooperatív módot mutatja be.

E3 2018: The Division 2 - a harc elérte Washingtont

Ahogy azt vártuk, a The Divison 2 filmes előzetessel tette le a névjegyét a Ubisoft konferenciáján. A fertőzés már a fővárost, Washington D.C.-t is elérte, életképeket láthatunk a karanténzónán belül. A gameplayt sem kell nélkülöznünk.

E3 2018: Nézd vissza a Ubisoft konferenciáját!

A The Division 2-re gerjedsz, vagy az ókori Görögországban játszódó Assassin's Creedre? Belenéznél már a Beyond Good & Evil 2-be? Akkor jó hírünk van: a Ubisoft expós fejtágítása este 10-kor kezdetét veszi. Itt lehet nézni.

E3 2018: Az első galériafrissítés

Az elmúlt két nap konferenciái nem múltak el nyomtalanul, rengeteg képet zsákoltunk be a közelgő sikervárományosokból. Lesz itt Halo Infinite, Shadow of the Tomb Raider, Battlefield V, Dying Light 2 és Fallout 76 is.

E3 2018: A Microsoft-bejelentések egy helyen

Tegnap este viszonylag későn, 10 órakor vette kezdetét a Microsoft E3-as sajtókonferenciája, amin ipari mennyiségben zúdították ránk a friss híreket. Következzen egy linkgyűjtemény a későn érkezőknek!