The Division 2 PC, PS4, XBOXONE

Ezúttal Washingtonban vetik be a Divízió ügynökeit.
Típus:

The Division 2 - lesz nyílt bétateszt is

Ha attól tartottál, hogy a megjelenés előtt csak az előrendelők kiváltsága lesz a The Division 2 bétatesztje, akkor tévedtél. A fejlesztők elszólták magukat a legutóbbi livestreamjükben, így a nagyközönség is kipróbálhatja a címet.

The Division 2 - így festenek a kooperatív missziók

Az IGN jóvoltából több mint húsz percig elemezhetjük a The Division 2-t. A négyfős kooperációt bemutató játékmenet-videó több karakter szemszögéből is bemutatja a washingtoni ámokfutást.

The Division 2 - még több részlet a bétáról

Kiderült, milyen tartalmakat kapunk a The Division 2 jövő héten induló privát bétatesztjében. Két sztoriküldetést és néhány mellékes elfoglaltságot is teljesíthetünk, és belekóstolhatunk a Dark Zone-ba is.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2019-ben

Vége az ünnepi uborkaszezonnak, a kiadók és fejlesztők január közepe óta ontják magukból az újabb és újabb játékokat. Lássunk húsz címet, amivel mindenképpen játszanod kell idén!

The Division 2 - ilyen a Dark Zone West

A múlt héten már belenézettünk a The Division 2 déli és keleti Dark Zone-jába, ám a Ubisoft Massive legutóbbi livestreamjében a nyugati PvP-terület került terítékre. Helyszínünk Georgetown, Wasinghton legrégebbi városrésze.

The Division 2 - gyorsabban fut DirectX 12-n

A Ubisoft technikai igazgatója, Calle Lejdfors nemrégiben interjút adott, amiben megerősítette, hogy a The Division 2 a DirectX 11 mellett a DirectX 12-t is támogatja PC-n, ráadásul utóbbi API-n még magasabb framerate-t csikarhatunk ki.

The Division 2 - befutott a multis trailer

Hét hónappal a New Yorkra szabadított halálos vírus után még mindig tombol a káosz, és Washington utcáit sem olyan könnyű felszabadítani; Dark Zone-ok, PvP- és PvE-küzdelmek, konfliktusok. Ne izgulj, a Ubisoft segít eligazodni!

Sztoritrailert kapott a The Division 2

Hét hónap telt el azóta, hogy a halálos vírus rászabadult New Yorkra és a világ többi részére. A The Division 2 ezúttal az USA fővárosában, Washingtonban játszódik, ahol egy alvó ügynököt irányítva védjük meg a túlélőket.

Megérkezett a The Division 2 gépigénye

A Ubisoft nem bízta a véletlenre a dolgot: a szokásosnak mondható minimális és ajánlott rendszerkövetelményeken felül azoknak is ajánl konfigurációt, akik nem elégszenek meg a sztenderd 1080p-s felbontással.

Epic Games Store-ra vált a Ubisoft

Kezd élesedni a harc a piacvezető Steam és az újonnan feltörekvő Epic Games Store közt. Az Epicnek a kisebb indie címek elcsalogatásával eddig sem volt komoly gondja, ám a The Division 2 már érzékenyen érintheti a Valve-ot.