The Division 2 - masszív lesz PS4-en az első patch

  • Írta: szlav
  • 2019. március 9.
  • Gépigény
Link másolása
Talán senkit nem lep meg, hogy a The Division 2 - csakúgy, mint manapság a legtöbb játék - a premierje napján egy első napos frissítéssel érkezik. A többi platformmal ellentétben azonban a PS4-es változat igen hatalmasnak ígérkezik.

Nem lesz apró jószág a The Division második része, de a PlayStation 4-es játékosok jobb, ha tényleg felkötik a gatyát! A Ubisoft ugyanis körvonalazta a Title Update végső fájlméreteit és ezúttal úgy tűnik, hogy a platformok közt valamiért egészen hatalmas különbségre számíthatunk.

A leírt adatok (melyek összesítve tartalmazzák a teljes játékot, plusz az első napos frissítést) szerint az Xbox One-os és PC-s közönség egy teljesen vállalható, 48-52 GB körüli csomagra számíthat, a PlayStation 4-es változat viszont ennek majdhogynem duplájára rúg a maga 88-92 GB-os adatmennyiségével. Ezzel kell számolniuk a lemezes változat vásárlóinak is, így jobb, ha mindenki kipucolt merevlemezzel készül a letöltésre.

 A The Division 2 március 15-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

38.
38.
CitromH
#13: Tisztán látsz? Ki szerint? Szerinted? Az biztos mérvadó :D
Minden Ubis játék egy vacak és az is marad? Örülök, hogy megy az általánosítás, de kíváncsi vagyok(igazából nem vagyok), hogy mennyi Ubis játékot VETTÉL meg valaha is, ha ilyeneket mondasz.

Sajnos az általad említett két példa nekem pont nincs meg, mert a Far Cry szerintem rendkívül unalmas(nekem), a Siege talán érdekelne, de valahogy elkerülte a figyelmem. Ellenben elég sok más játékom van tőlük, és a For Honor kivételével mindegyikkel elégedett voltam. A Honor sem bugok miatt lett felejtős, hanem mert végül mégsem fogott meg.

Nézd a jó oldalát: Hála a "buta" vásárlóknak, most te, a szomszéd Pistike, a Gamekapcson tudod tolni a hülyeségeidet büntetlenül. Már megérte nem? :)
36.
36.
t0mchee
Off: Moderátorok nincsnek a gamekapcson?
35.
35.
Nagyerecsakide
#31: Igen. Közben rájöttem. Már be sem kapcsolom őket mert több a hátránya néha. Pedig a kinetikus armor az elején jónak tűnt. Egyedül meg szinte csak normalon érdemes mert a többi impossible...így meg jó cuccok nem nagyon jönnek.
34.
34.
Mondi21
Az utóbbi pár évben nagyon divatba jött a sírás, minden szarért. Rosszabbak egyesek mint a 6 éves kislányok. Minden rinya ellenére, elmondhatom hogy pár kellemetlenséget elvétve a Division 1 remekül futott nálam IS.

20/30 tesztelővel végig futni egy világon az is egy dolog meg az is egy dolog mikor 2-3 millio játékos ugrik neki a pályának. Nyílván lesznek hibák, az már más kérdés hogy veszik e a fáradtságot a kijavitásukra.

Ui: Mindazok akik lefikázzák a másik embert, azért mert neki tetszik valami ami neki nem.
Vegyétek be a brét :)
31.
31.
shooter1234
#12: A direktíva pont arra jó, hogy ezzel tudod a küldetések előtt beaktiválni a módosítókat (elektronika, adrenalin,kinetic armor és társai), ha te vagy a host. Minden ilyen módosító ad egy előnyt és egy hátrányt, pl. az adrenalin heal meleltt folyamatosan gyógyul az egész csapat, de cserébe nagyon lassú a healing skillek colldown time -ja. A kinetic armor meg extra védelmet ad mozgás közben, de egyhelyben állásnál kevesebbet véd, mint az alapérték. Stb. Érdemes elolvasni játékon belül a leírásukat hogy pontosan mire jók.
29.
29.
Max3000
#28: "az egész KONFIG típus és felépítés
21.
21.
KRAT0S
#11: Na pont ezektől a hulladékoktól hányok,nem is kicsit...

#13 +++ leírtad azt amihez nekem már se kedvem se türelmem
13.
13.
Blazkowicz
Miért fáj egyeseknek ennyire hogy ha valaki tisztán lát és megmondja őszintén, hogy minden ubis játék egy vacak és az is marad? Fáj az igazság? Sosem tanultok semmiből? Nem tudom ki írta korábban, de igaza van. Ez a játék is addig lesz béta míg a 3as meg nem jelenik. A szemetek kiszúrják és még ti fizettek azért hogy a kaksis seggüket nyaljátok. De nem a cég a szánalmas, hanem az aki erre befizet... Tanuljatok már a rainbow sixből, a sok át skinezett far crybol, illetve szutykos technikailag nem működő játékaikból. Bízzunk benne, hogy a lehető legtöbb dolog jó drága dlcként érkezik majd ebbe a játékba is. A következő résznél a frissítést is megfizettetném a vásárlókkal, gigánként 3000Ft aztán szevasz. Ugy is meg fogják venni. :D Nekem miér fáj az, hogy mások meg veszik? Azért mert amíg veszitek, addig ezek a nomorult cégek meg merik csinálni azt amit csinálnak. AAA-s játékként kiadnak fél kész nem működő vackokat és tesznek zsebre rengeteg olyan pénzt, amit nem érdemelnek meg, hála a buta vásárlóknak. Pedig tudnának normális játékot is készíteni, csak nincs rá igény. :[
12.
12.
Nagyerecsakide
Megint picit off: Nem tudja valaki mire jó a Division 1 Underground direktiva pontjai? Még csak 15 szintnél tartok a föld alatt. Egyenlőre az elektronikára és adrenalin gyógyra lehet jelölni de nem vettem észre hogy bármi javult volna. Talán a 100 % után kapja ezeket az új képességeket?
11.
11.
Raptor X
#1: Nem biztos, hogy megérdemelt a válasz, de pld. Division 1, Assassin's Creed széria, Far Cry széria, stb. Nem kell egy kiadót sem szeretni, de valótlant állítani nem szép dolog.
8.
8.
Tevi
#7: "PlayStation 4-es változat viszont ennek majdhogynem duplájára rúg a maga 88-92 GB-os adatmennyiségével. Ezzel kell számolniuk a lemezes változat vásárlóinak is, így jobb, ha mindenki kipucolt merevlemezzel készül a letöltésre."

Most akkor a a 30-40 honnan jött?
7.
7.
Banderas
A lemezeseknek max 30-40 Gb t kell majd tölteni. (Ps 4)
6.
6.
Banderas
Úgyhogy az nem patch hanem szerintem maga a játék adat.
5.
5.
Banderas
Nekem tegnap előtöltötte a játékot, az volt 91 Gb. Ma pedig patchet kapot 1.2 Gb at. (PS4 en)
4.
4.
Harcos Pisti
#1: Kipróbáltad az open bètát? Mert nekem nèhány grafikai bug ès hang bugot leszámítva semmi problémám nem volt vele!
1.
1.
KRAT0S
Magyarul egy bugos fos lesz,ahogy a többi Ubi....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...