V-Rally 4 PC, PS4, SW, XBOXONE

Tizenhat év után visszatért a népszerű off-road játék.

Ezek lesznek a Gold-előfizetés májusi játékai

Menetrendszerűen hozta a hírt a Microsoft, hogy milyen ingyenes játékokra számíthatnak a következő hónapban az Xbox Live Gold előfizetői. Ezúttal egy magyar fejlesztésű játék is helyet kapott a felhozatalban.

A Bigben megvette a V-Rally 4 fejlesztőjét

A brit kiadó felvásárlós kedvében van egy ideje: miután övé lett idén a Cyanide és az Eko Software, a minap a V-Rally 4 és a WRC 7 fejlesztőjét, a Kylotonn Racinget vásárolta fel. A pontos árat nem ismerjük.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem panaszkodhatnak a játékosok, tartalmas hetünk van játékmegjelenések tekintetében. Szokásunkhoz híven összeszedtük, hogy mire számíthattok ezekben a napokban.

V-Rally 4 teszt

Tizenhat év után visszatért az Infogrames legendás sorozata. Ám ahogy korábban a SEGA Rally, úgy most a V-Rally 4 sem tudta életre kelteni a múltat, retro száguldás helyett pedig ismét csak egy középszerű autóversenyt kaptunk.

Launch traileren a V-Rally 4

Másfél évtizeddel az előző rész megjelenése után, a mai napon végre megkapja folytatását a V-Rally-széria. Ráadásul nem is akármilyen formában! A beígért 50 különböző autóval igazi csemege lesz a sárdagasztás szerelmeseinek.

Dátumot kapott a V-Rally 4

Másfél évtizedet kellett várni a V-Rally következő részére, amely szeptemberben érkezik PC-re és konzolokra. Az anyag nemcsak sima raliversenyeket ígér, hanem Hillclimbot és homokfutós futamokat is.

V-Rally 4 - körözés Kenyában és Malájziában

A Bigben és a Kylotonn Racing Games jóvoltából befutott egy videópáros, ami a V-Rally 4 ralimódját mutatja be, mégpedig két helyszínen, a sivatagos Kenyában és a murvás malajziai körön.

V-Rally 4 - a rali és a hegymenet rejtelmei

A Kylotonn Racing Games másfél évtized után hozza el a V-Rally negyedik részét, amely öt játékmódot tartalmaz. Ezekből kettőt - a Rallyt és a Hillclimbet - most megcsodálhatjuk a legújabb gameplay trailerben.

Mozgóképes ízelítő a V-Rally 4 két játékmódjából

Érkezett egy rövid előzetes a V-Rally 4-ről, amely a megjelenésekor öt játékmódot vonultat majd fel a játékosok számára. A legújabb kedvcsináló a ralikrossz és a buggyk rajongóinak fog tetszeni.

Bejelentették a V-Rally 4-et

Tizenöt év után visszatér a V-Rally-sorozat. A jogokat a Kylotonn Games szerezte meg, a negyedik rész szeptemberben jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és Switch-re. A rali szerelmesei dörzsölhetik a tenyerüket!