Spyro Reignited Trilogy PS4, XBOXONE

Az eredeti Spyro-trilógia régóta pletykált felújított változata.
1711641600

Állítólag már dolgozik a következő Spyro-játékon a Toys for Bob

Mély meggyőződéssel állítja egy általában jól értesült youtuber, hogy már folyik a munka. Azonban még nagyon korai stádiumban van a fejlesztés, még csak pár hónapja dolgoznak rajta.
1709276400

Önállósodik a Toys for Bob

A Spyro-játékokról ismert stúdió független csapatként folytatja a működését, azonban szoros partneri viszonyban maradnak majd a Microsofttal. Egy új játékon is dolgoznak, de címe egyelőre titok.
1707410725

Elbocsátások a Crash Bandicoot és a Modern Warfare III fejlesztőinél is

Még mindig elkeserítő híreket kaptunk az Activison Blizzard háza tájáról, hiszen a Microsoft kaszája több patinás stúdiót is elég durván érintett. Súlyos a helyzet a Crash Bandicoot és a Spyro-sorozatért felelős Toys for Bobnál és a Sledgehammer Gamesnél is.
1704718800

Még az idén jöhet egy új Spyro-játék?

A karakter hivatalos X-fiókja posztolt egy képet, ami elég szikár, mégis egyértelmű üzenetet hordoz a rajongók számára. Konkrétumokat egyelőre nem tudni, de nem kizárt, hogy januárban kapunk egy hivatalos bejelentést.
1697609823

Miért nem kerülnek az Activision Blizzard játékai egyből a Game Passbe?

A múlt precedenseit követve okkal várhattuk volna, hogy az ABK felvásárlása után mindössze napokkal már felkerül néhány cím az Xbox Game Pass könyvtárába. Phil Spencer most elárulta, hogy ez ezúttal miért nem így lesz.
1647878400

Humble Bundle - 10 millió dollárral Ukrajnáért

Máris óriási sikert aratott a Humble legutóbbi játékcsomagja. A 40 dollárért megvásárolható bundle összesen 123 játékot tartalmaz, a bevételei pedig teljes mértékben az Ukrajnát támogató segélyszervezetekhez jutnak majd.
1642514400

A Microsoft felvásárolja az Activision Blizzardot

A Microsoft bejelentette, megállapodásra jutott az Activision Blizzarddal, aminek értelmében megkezdik a felvásárlását a teljes cégcsoportnak annak minden fejlesztőstúdiójával együtt.
1607428800

Crash után Spyro is visszatérhet egy folytatással?

Beszédes képre bukkantak a Crash Bandicoot 4: It's About Time hivatalos artbookját lapozgatva a játékosok, ami szerintük arra utalhat, hogy a sávos bandikut után a kis lila sárkány is visszatérhet egy újabb epizóddal a jövőben.
1585584000

Brit toplista: szárnyalnak a dobozos eladások

Egy dologban biztosak lehetünk: a koronavírus és a vele járó bezárkózás jót tesz a videojáték-eladásoknak. Valószínű, hogy szárnyalnak a digitális tranzakciók is, de a brit toplista konkrét adatokat is tud közölni a dobozos eladásokról.
1570276800

Call of Duty: WWII-vel erősít a Humble Monthly

Több hónapnyi gyengébb ajánlat után ismét egy iszonyatosan ütős felhozatallal próbálkozik a Humble Monthly. Ezúttal rögtön három játékot is felfedtek a szervezők, méghozzá 139,97 dollár értékben.