Fallout 76 PC, PS4, XBOXONE

Multiplayer-orientált túlélőjáték a Fallout világában.

Megérkezett Atlantic City a Fallout 76-ba

A hányatott sorsú megjelenést, amivel több rajongó is elvesztette kissé hitét a sorozat jövőjében, legyőzte és mára már egészen élvezhető játék vált belőle. Most pedig elérhető lett a legújabb nagyobb frissítés a Fallout 76-hoz, az Atlantic City.

Megérkezett a Fallout-sorozat első előzetese

Potyognak az égből az atombombák, mi pedig nem is lehetnénk boldogabbak, hiszen végre megérkezett a Fallout első előzetese! A nagysikerű RPG-franchise tévés adaptációja remekül fest!

Megérkeztek az első képek a Fallout TV-sorozatból!

A Vanity Fairnek hála megcsodálhatjuk, hogyan is fog kinézni az érkező videójáték-adaptáció és igazán hangulatos képek érkeztek. Nemcsak képeket kaptunk viszont, de Todd Howard is megszólalt, hogy mégis mire számíthatunk majd.

Jövő áprilisban startol el a Fallout TV-sorozat

Az Amazon Prime végre leleplezte a népszerű RPG-sorozat alapján készülő élőszereplős TV-sorozat dátumát. Az első epizód beszédes "The End" címen fut, de ugye minden vég egy új kezdet is.

Holnap indul a Game Pass Core - nézzük, mivel játszhatnak majd az előfizetők!

Az Xbox Live Gold utódja, a Game Pass Core holnap végre bontogatni kezdi a szárnyait: a Microsoft lerántotta a leplet az előfizetők számára elérhető játékok listájáról!

Pete Hines szerint tíz év múlva is játszanak majd a Redfallal

A Bethesda kiadásért felelős vezetője szerint a Game Pass örök, és akik tíz év múlva csatlakoznak majd be a szolgáltatásba, azok is játszani fognak a vámpíros játékukkal.

GC 2023: Kiszivárgott a Fallout TV-sorozat első előzetese

Jó volt annak, aki benn ülhetett a Starfield gamescomos prezentációján, amelynek végén egy rövid betekintést láthatott a nagyérdemű az élőszereplős Fallout TV-sorozatról. Szerencsére le is videózták!

Kiszivárgott forgatási fotókon a Fallout TV-sorozat

Mint ismert, az Amazon élőszereplős TV-szériát forgat a Fallout-játékokból, most pedig néhány nem mostani forgatási fotó szivárgott ki az internetre, rajtuk az ikonikus Vault-Tec logóval.

Friss lesifotók a Fallout-sorozat forgatásáról

Javában zajlik az Amazon-féle élőszereplős Fallout-sorozat forgatása. A legújabb fotóknak hála most a híres Red Rocket benzinkút egyikét csodálhatjuk meg.

A NetEase felvásárolta a Skybox Labs stúdiót

A kanadai fejlesztőstúdióval bővül a kínai megavállalat amúgy is széles repertoárja. A Skybox továbbra is önállóan alkothat.