Fallout 76 PC, PS4, XBOXONE

Multiplayer-orientált túlélőjáték a Fallout világában.
Típus:

Fallout 76 bétateszt

A Vault 76 túlélői között a legjobb mérnökök, orvosok, tudósok találhatóak meg. Egyetlen céllal gyűltek össze az óvóhelyen, mégpedig azért, hogy a Reclamation Dayen a felszínre jöjjenek, és újraépítsék Amerikát.

Radioactive Edition nevű Xbox One X érkezett

A Bethesda és a Microsoft egy különleges festésű Xbox One X-kiadással készül a Fallout 76 megjelenésére. A Radioactive Edition különösen érdekes lehet a kosárlabdarajongók, főleg a Sixers-fanok számára.

Fallout 76 - egy bug a teljes játékot törölte

Nem meglepő, hogy a Fallout 76 bétájába becsúszott néhány hiba, de a PC-s kliens bugja egészen példa nélküli. Egy óvatlan gombnyomás a játék teljes kliensét lepucolta jó néhány ember számítógépéről.

Fallout 76 - mikrotranzakció kozmetikai cuccokért

Pete Hines, a Bethesda marketingért és kommunikációért felelős vezetője ismét megerősítette, hogy lesz mikrotranzakció a Fallout 76-ban, de azzal csak különböző kozmetikai kiegészítőkre tehetnek szert a játékosok.

A következő Wolfenstein is jön Switchre

A Wolfenstein: Youngbloodot eddig PC-re, Xbox One-ra és PS4-re jelentették be, de egy friss interjúból kiderült, hogy a korábbi részekhez hasonlóan a Nintendo hibridkonzolját sem kerüli el az anyag. Nem úgy, mint a Fallout 76!

Élőszereplős traileren a Fallout 76

Javában zajlik a Fallout 76 xboxos bétatesztje, míg a többi platform tulajdonosai holnap csatlakozhatnak a mókához. A hype tetőfokán a Bethesda egy élőszereplős előzetessel borzolja a kedélyeket. Még egy Mega-Sloth is táncra perdül.

Befutott a Fallout 76 gépigénye

A Bethesda frissítette a Fallout 76 rendszerkövetelményeit a közelgő PC-s bétateszt apropóján, a minimum és az ajánlott konfigurációk kapcsán is részletes bontást kaptunk. Lássuk őket!

Fallout 76 - friss képek a bétateszt startjára

Tegnap óta érhető el Xbox One-on a Fallout 76 előrendelői bétatesztje. A Bethesda egy csokornyi hangulatos screenshottal támogatta meg a debütöt, és egy nyílt levében köszönetet mondott a rajongók támogatásáért.

Fallouttal várja Nyugat-Virginia állama a turistákat

Szinte mennyország - John Denver időtlen balladájával és bizarr módon a Fallout 76 idillinek semmiképp sem mondható, posztapokaliptikus világával próbálja elcsábítani a turistákat Nyugat-Virginia turisztikai irodája.

Fallout 76 - rengeteg gameplay videó érkezett

A Bethesda eddig hétpecsétes titokként kezelte a Fallout 76 játékmenet-videóit, ma azonban végre átléptük az embargó dátumát. Lássuk tehát élesben, hogy mi a helyzet Nyugat-Virginiában!