Fallout 76 PC, PS4, XBOXONE

Multiplayer-orientált túlélőjáték a Fallout világában.
Típus:

Fallout 76 - némi kárpótlás a láthatáron

Minden olyan játékos, aki az idei év folyamán legalább egyszer bejelentkezett a Fallout 76 teljes verziójába, ingyen megkapja a Fallout Classic Collectiont - igaz, kizárólag PC-re.

Adatvédelmi malőr a Bethesdánál

Nem neveznénk éppen zökkenőmentesnek a Bethesda év végéjét és különösen a Fallout 76 rajtját. A kiadó-fejlesztőcég megpróbáltatásai folytatódnak, most épp egy adatvédelmi malőr miatt kellett magyarázkodnia.

Frissítve: A Bethesda és a nylonzsák esete

A Fallout 76-ot illetően már több alkalommal is történtek furcsaságok a Bethesdánál, és sajnos nincs ez másként a játék gyűjtői verziójával sem; minőségi vászontáska helyett nylonzsákban kapták kézbe a vásárlók a csomagot.

Fallout 76 teszt

A posztnukleáris világ még soha nem volt olyan üres, mint a Fallout 76-ban. Persze vannak más játékosok is, de még így is könnyen elveszhetünk. A Bethesda első kísérlete a többjátékos Fallouttal nem sikerült makulátlanra.

Fallout 76 - nagy változásokat ígérnek decemberre

A Bethesda Softworks tisztában van vele, hogy a Fallout 76 jelenlegi állapota sok bosszúságot vált ki a rajongókból, és már decemberre két nagyobb javítócsomagot ad ki. Növekszik a tárolódobozunk kapacitása is.

Masszív méretű a Fallout 76 első javítása

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a Fallout 76 első javítása, amely főleg a teljesítménygondokat orvosolja, és jó pár feltűnő bugot is kigyomlál. Mérete majdnem akkora, mint a komplett játéké: konzolon 47 GB.

Brit toplista: megtörtént a trónfosztás, Spyro az élen

Három egymást követő hét után véget ért a Red Dead Redemption 2 uralkodása, Spyro ezúttal nem kegyelemezett senkinek sem; nemcsak a Rockstar Games alkotását taszította maga mögé, hanem több vadonatúj címet is.

Ma élesedik a Fallout 76 első javítása

Finoman szólva sem lett tökéletes az online játékra koncentráló Fallout 76, de a Bethesda szorgosan dolgozik a rajongók által nehezményezett hibák orvoslásán. Az első patch ma érkezik, megágyazva a következő hetek új funkcióinak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Beérett a novemberi játéktermés, a héten több izgalmas újdonság is várható. Világ körüli útra indulunk a 47-es ügynökkel, kirándulunk egyet a posztapokaliptikus Nyugat-Virginiában, és a pokémonoktól hemzsegő Kanto régióba is ellátogatunk.

Letörölhetetlennek tűnik a Fallout 76 bétája

Véget ért a Fallout 76 bétatesztje, ám ez nem jelenti azt, hogy a letöltött adatoktól olyan könnyű lenne megszabadulni. PC-n igencsak komoly kihívásokkal szembesülhet az, aki törölni szeretné a bétaverziót.