Fallout 76 PC, PS4, XBOXONE

Multiplayer-orientált túlélőjáték a Fallout világában.

Így kezdődik a Fallout 76, dátumot kapott a béta

Megeredt a Bethesda nyelve, most már tudjuk, mikor indul pontosan a Fallout 76 bétatesztje. Első körben az xboxosoknak nyílnak meg a szerverek, majd egy héttel később a PS4-en és PC-n is játszhatunk. Befutott az ingame intro is.

Fallout 76 - fény derült a helyszín nevére

Közeleg a Fallout 76 megjelenése, a Bethesda pedig egyre több infómorzsát hint el a játék kapcsán. Kiderült például, hogy a helyszín az Appalachia névre hallgat, meg az is, hogy kapunk majd egy gitárkardot is - mert miért ne?

Fallout 76 - a nukleáris fegyverek előnye

A nukleáris hadviselés rejtelmeibe vezet be a Fallout 76 legújabb animált oktatóvideója. Egy atombombát ledobva nemcsak az ellenséges csoportoktól és a vadvilágtól szabadulsz meg, értékes nyersanyagra is szert tehetsz.

GC 2018: Fallout 76 - építeni, építeni, építeni!

Mi különbözteti meg az embert a szörnyektől? Hát természetesen az, hogy az ember folyamatosan építeni szeretne. A Fallout 76 vadonatúj előzetese szerint éppen erre lesz tökéletes megoldás az új C.A.M.P.!

Fallout 76 - valódi pénzért nem vehetünk kártyákat

A hétvégi QuakeConon kiderült, hogy a Fallout 76 visszahozza a frencsájz perkrendszerét, de képességeinket különféle kártyalapok formájában szabhatjuk testre. Felmerülhet a kérdés, hogy valódi pénzért is vehetünk-e ilyeneket?

Fallout 76 - így szabhatjuk testre karakterünket

A tegnapi nagy quakeconos Fallout 76-bemutató során láthattuk először a játék S.P.E.C.I.A.L.-rendszerét, amely a szokásos pontosztogatás mellett ezúttal kártyákkal spékeli meg a fejlődést. Íme, minden, amit tudni érdemes!

Itt nézd élőben a Fallout 76-bemutatót!

A QuakeCon második napján a Fallout 76 kerül terítékre. A Bethesda fejese, Todd Howard a fejlesztőkkel közösen válaszol a fanok legégetőbb kérdéseire, és persze nem ússzuk meg vadiúj látnivalók nélkül sem.

Fallout 76 - nem lesz elérhető a Steamen

A Bethesda tegnap hivatalosan is megerősítette, hogy a hamarosan bétatesztelhető Fallout 76 nem lesz elérhető a Steamen, vagy más egyéb hasonló oldalon. Kizárólag a Bethesda.neten keresztül lesz csak játszható a játék.

Szakácskönyvvel készülhetünk a Fallout 76-ra

Ősszel ismét eljön a világvége, a nukleáris tél után pedig nem árt pár új recepttel felkészülnünk a túlélésre. A The Vault Dweller's Official Cookbook segítségével bárki könnyen elkészítheti a bunkerlakók kedvenc ropogtatnivalóit.

Ezzel készül a Bethesda az idei Gamescomra

Jövő hónap végén ismét megrendezésre kerül Kölnben a Gamescom, ahol a látogatók számos játékra tehetik rá a mancsukat idő előtt. Ha a Bethesda címeire vártok, akkor van egy jó hírünk - a stúdió ugyanis közzétette az idei felhozatalát.