Fallout 76 PC, PS4, XBOXONE

Multiplayer-orientált túlélőjáték a Fallout világában.

Októberben indul a Fallout 76 bétatesztje

A Bethesda megerősítette, hogy októberben rendezik a Fallout 76 bétatesztjét. A próbalehetőségen csak azok vehetnek részt, akik előrendelik a túlélőjátékot. Elsőként csak néhány játékost engednek be, később ez bővülni fog.

Fallout 76 - biztonságban lesznek a kezdő játékosok

Ha amiatt aggódtál, hogy a Fallout 76-ban egy magasabb szintű játékos elveszi a kedved a PvP-ben, akkor feleslegesen görcsölsz. A fejlesztők elhintették, hogy az 5. szint alatt nem lehet megölni a kezdő játékosokat.

Fallout 76 - a Sony miatt nem lesz cross-play

Todd Howard, a Bethesda Game Studios rendezője a német GameStarnak adott interjúban elárulta, hogy azért nem lesz cross-play a Fallout 76-ban, mert a többi konzolgyártóval szemben a Sony abszolút nem nyitott az ötletre.

Napi Fallout 76: az atombomba ereje

A Bethesda tényleg nem bír magával: mára is jutott egy háromperces gameplay videó a Fallout 76-ról. Ebben a részben is lehetőségünk lesz atombombát dobni a pályára, amely a játék legdurvább fegyverének tűnik.

Fallout 76 - a bázisépítésről bővebben

Jegyezzétek meg jól a Garden of Eden Creation Kit (G.E.C.K.) nevét a Fallout 76-ban! Ez egy nagyon fontos eszköz az újdonsült túlélők számára, hiszen egy hordozható terraformáló kütyüről van szó. A nyersanyaggyűjtéshez ideális lesz.

Ilyen lesz a multiplayer a Fallout 76-ban

Noha a Fallout 76 alapból egy casual túlélőjáték, azért lehetőségünk lesz arra, hogy akár csapatba verődve tisztítsuk meg Nyugat-Virginia vidékét a mutánsoktól és erőforrásokat gyűjtsünk. Erre fókuszál a legújabb előzetes.

Fallout 76 - üdv Nyugat-Virginiában!

Ismerős és ismeretlen jelenetekből összevágott előzetest kapott az idei E3-on hivatalosan is megerősített, multiplayer-orientált Fallout 76. Az új felvétel többek között Nyugat-Virginia veszélyeire hívja fel a figyelmet.

Fallout 76 - Xbox One-on előbb rajtol el a béta

Frissült a Fallout 76 hivatalos oldala, így kiderült, hogy az idei E3-on bejelentett bétateszt, a B.E.T.A. először csak Xbox One-on lesz elérhető, míg a további platformokon csak később csatlakozhatnak a rajongók.

E3 2018: A Bethesda-bejelentések egy helyen

A Bethesda megint a - számunkra - leglehetetlenebb időpontban konferenciázott, és magyar idő szerint hajnalban kezdte el csepegtetni a bejelentéseit. A reggeli zűrzavar feloldására készítettünk egy gyors összefoglalót az újdonságokról.

E3 2018: Az első galériafrissítés

Az elmúlt két nap konferenciái nem múltak el nyomtalanul, rengeteg képet zsákoltunk be a közelgő sikervárományosokból. Lesz itt Halo Infinite, Shadow of the Tomb Raider, Battlefield V, Dying Light 2 és Fallout 76 is.