Fallout 76 PC, PS4, XBOXONE

Multiplayer-orientált túlélőjáték a Fallout világában.

Frissítve: Íme, a PlayStation Plus Essential januári játékai

Naná, hogy ismét kiszivárogtak a PlayStation Plus Essential mellé járó játékok. A Star Wars-rajongók és a Fallout szerelmesei különösen örülhetnek.

13.5 millióan játszottak a Fallout 76-tal az idén

Négy évvel meg jelenése után a játék stabil népszerűségnek örvend, ami nagyban köszönhető a stúdió kitartásának.

Todd Howard: az Amazon Fallout-tévésorozata nem az egyik játékot meséli el

Egy hétvégi interjújában Todd Howard elmondta, hogy a Fallout világát hűen igyekeznek megőrizni, de a cselekmény nem az egyik játék történetét meséli majd el.

Megérkezett az első hivatalos kép a Fallout-sorozatból

Az Amazonnál is bekészítettek egy kis meglepetést a Fallout-franchise huszonötödik születésnapjára: íme, az első kép a készülőfélben lévő sorozatról!

25 éves a Fallout-franchise

A hatalmas múlttal rendelkező Fallout-széria legelső része 25 évvel ezelőtt jelent meg. A készítők ennek apropóján egy kis visszatekintést tartanak egy videó erejéig.

Megjelent a Fallout 76: The Pitt

Nem állt le a Bethesda játékának támogatása, végre megjelent a Fallout 76 legújabb ingyenes kiegészítője, a The Pitt.

Újabb fotók szivárogtak a Fallout-sorozat forgatásáról

Javában zajlik az Amazon Fallout-sorozatának a forgatása, a helyszíni lesifotósok pedig alapos munkát végeznek. A legfrissebb képek alapján úgy tűnik, a széria a látványában is abszolút hű lesz a videojátékokhoz.

Befutottak az első fotók a Fallout-sorozat forgatásáról

A múlt hónapban kezdetét vette az Amazon megrendelésére készülő Fallout-sorozat forgatása, a minap pedig az első képek is befutottak a díszletről.

Állást ajánlott a Bethesda a Fallout London fejlesztőinek

Ezt nevezzük happy endnek! Miután a Bethesda is felfigyelt a Fallout London impozáns modjára, állást ajánlottak a tehetséges moddereknek a széria hivatalos fejlesztőcsapatánál.

Kyle MacLachlan is csatlakozott a Fallout-sorozathoz

Egyre izgalmasabban fest az Amazon Studios szárnyai alatt készülő Fallout-tévésorozat szereplőgárdája. Három újabb színész, köztük Kyle MacLachlan is részt vesz a produkcióban.