Hitman 2 (2018) PC, PS4, XBOXONE

A Warner Bros. támogatásával folytatódik az új generációs Hitman.

Az IO Interactive már dolgozik az új Hitman-játékon

A hónap közepén érkezik egy méretes frissítés a Hitman-sorozat aktuális felvonásához, az IO Interactive pedig leszögezte, hogy a közel 13 hónapnyi támogatás után ez lesz az utolsó komolyabb javítás. Jöhet a folytatás.

Hitman 2 - tökfej ügynök akcióba lép

A mai napon mutatkozik be a Hitman 2 új Escalation Contractja, amely a közeledő halloween jegyében készült, így nem csak a 47-es bújik lidérces jelmezbe, de a küldetés is eléggé ijesztő mókának ígérkezik.

Új játékon dolgoznak a Hitman fejlesztői

Az IO Interactive és a Warner Bros. újra egymás markába csap, ezúttal azonban nem a 47-es ügynöké lesz a főszerep. Meglehet, hogy egy teljesen új IP-t kaphatnak a PC-s és konzolos játékosok.

Hitman 2 - félelmetes lesz a halloween

Itt az idő, hogy a 47-es ügynök ismét megkösse a vörös nyakkendőt - mozgalmasnak ígérkezik az októberi hónap. Rengeteg hátborzongató kihívás és egy halom különleges jutalom vár ránk.

Hitman 2 - a 47-es ügynök nyaralni megy

Az IO Interactive közzétette, hogy milyen újdonságokra számíthatnak szeptemberben a Hitman 2 játékosai. Habár a 47-es ügynök nyaralni megy, bőven lesz melója így is.

Készül a Hitman harmadik epizódja

A játékfejlesztői kulisszák mögé betekintést nyújtó NoClip csapata ezúttal a koppenhágai IO Interactive-nál vendégeskedett, legújabb dokumentumfilmjükben pedig a stúdió fejese, Hakan Abrak is megszólal, aki érdekes dolgokat árult el.

Hitman 2 - irány New York!

Vadonatúj helyszínre költözik a Hitman 2 a legfrissebb kiegészítőjében. Ezúttal New York egyik ultrabiztonságos bankjába látogathatunk el, ahol beépülhetünk a bankárok szürke hétköznapjaiba, hogy némi izgalmat csempésszünk az életükbe.

Hitman 2 - rengeteg újdonság érkezik

Az IO Interactive a Hitman folytatásának megjelenése után sem ül a babérjain, így tartva magukat a korábban beharangozott vállalásokhoz, júniusban ontani fogják magukból a játék friss tartalmait.

Sok újdonsággal bővül idén a Hitman 2

Mozgalmas év elébe néz a Hitman 2! Az IO Interactive közzétette az idei év tartalmi frissítéseiről szóló terveit, és úgy tűnik, hogy nem lesz okunk panaszra! A 47-es ügynök vakációzni megy, de előtte beugrik még a bankba is.

Hitman 2 - irány Hantu Port, ezúttal DirectX 12-vel

Érdemes mostanában visszanézni a Hitman 2-be, részben a tartalmi frissítés, részben a technikai finomítások miatt. Elérhetővé vált a Sniper Assassin következő küldetése, valamint befutott a DirectX 12-támogatás is.