Hitman 2 (2018) PC, PS4, XBOXONE

A Warner Bros. támogatásával folytatódik az új generációs Hitman.

Hitman 2 - itt az ingyenes Starter Pack

Az IO Interactive-nak hála ingyen kipróbálható verziót kapott a népszerű bérgyilkosszimulátor Hitman 2 - Starter Pack néven, melyben néhány extra mellett a játék teljes első pályáját is végigjátszhatjuk.

Hitman 2 - a művészetnek ára van

Befutott a bérgyilkosszimulátor harmadik Elusive Target-kihívása, mely során a művészeté, és azon belül is elsősorban a festészeté a főszerep. A küldetés során Miranda Jamisont, a tolvajokkal csencselő becsüst kell kiiktatnunk.

Még egy stúdiót nyitott a Hitman fejlesztője

A dán IO Interactive egy új stúdiót nyitott a svédországi Malmőben. A csapat elsődleges feladata az, hogy "minőségi tartalmat gyártson" a Hitman-frencsájz számára, de vannak utalások egy vadonatúj játékra is.

Hitman 2 - a forradalmár bukása

Megérkezett a Hitman 2 második Elusive Target-kihívása, mely során ezúttal Dél-Amerikába látogatunk, ahol egy önjelölt kolumbiai forradalmárra csaphatunk le. Vigyázat, csak egyetlen esélyünk lesz!

Hitman 2 - reszkessetek, betörők!

A Hitman rajongói számára bizonyára ismerősen cseng a Holiday Hoarders esemény. Az előző felvonásban bemutatott karácsonyi móka a folytatásra is visszatér, úgyhogy itt az ideje, hogy ismét reszkessenek a betörők!

Hitman 2 - mi várható még decemberben?

Ma érkezik a Hitman 2 következő tartalmi frissítése, de a hónapban további Contracts- és Escalations-kihívással, valamint egy új Elusive Target-misszióval bővül a felhozatal. Utóbbi a rejtélyes Sgai-szigeten játszódik.

Hitman 2 teszt

Elegáns öltöny, vérvörös nyakkendő, vonalkód a tarkón, zongorahúr a zsebben. Minden idők legveszélyesebb bérgyilkosát könnyű felismerni, már ha azt ő is így akarja. Hiszen az álcák mestere, a világ pedig az ő fegyvere.

Hitman 2 - Sean Bean és a vég

A múlt héten hivatalosan is elrajtolt a Hitman 2, ez pedig azt jelenti, hogy érkezik az első Elusive Target: a korábbi MI5-ügynököt, Mark Fabát egyébként nem más alakítja, mint Sean Bean.

Brit toplista: megtörtént a trónfosztás, Spyro az élen

Három egymást követő hét után véget ért a Red Dead Redemption 2 uralkodása, Spyro ezúttal nem kegyelemezett senkinek sem; nemcsak a Rockstar Games alkotását taszította maga mögé, hanem több vadonatúj címet is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Beérett a novemberi játéktermés, a héten több izgalmas újdonság is várható. Világ körüli útra indulunk a 47-es ügynökkel, kirándulunk egyet a posztapokaliptikus Nyugat-Virginiában, és a pokémonoktól hemzsegő Kanto régióba is ellátogatunk.