Hitman 2 - félelmetes lesz a halloween

  • Írta: szlav
  • 2019. október 3.
  • Letöltés
Link másolása
Itt az idő, hogy a 47-es ügynök ismét megkösse a vörös nyakkendőt - mozgalmasnak ígérkezik az októberi hónap. Rengeteg hátborzongató kihívás és egy halom különleges jutalom vár ránk.

Egy percig sem vádolhatjuk azzal az IO Interactive csapatát, hogy magára hagyták a Hitman 2-t. A lassan egyéves játék még ma is rengeteg ingyenes tartalmat kap, gyakorlatilag minden hónapban. A 47-es ügynök szeptemberben nyaralni ment, októberben viszont a halloweenhez illően munkához lát, hogy néhány új célpontot küldjön a másvilágra.

Az októberi ütemterv első Escalation Contractje már ma elérhető, de a hónap folyamán nem lesz olyan hét, amikor nem érkezik egy vagy több új tennivaló. Ezeket további Escalation-missziók, a témához illő Elusive Targetek, illetve különleges kihívások formájában kapjuk meg. Az utóbbiakkal egyébként egy csokornyi új fegyvert, tárgyat és álruhát is megszerezhetünk - a madárijesztő maskarája egészen hátborzongató lett!

A részletes ütemtervet lent találjátok. Ahogy azt már megszokhattuk, az októberi tartalmakért sem kell kiadnunk egy fityinget sem!

A Hitman 2 PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on jelent meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...