Hitman 2 (2018) PC, PS4, XBOXONE

A Warner Bros. támogatásával folytatódik az új generációs Hitman.

Hitman 2 - fedezzük fel Kolumbia szépségeit!

Nemrég mutatkozott be a Hitman folytatásának egyik új helyszíne, Kolumbia, amit az IO Interactive és a Warner Bros. az idei EGX-en részletesebben is bemutatott. Igaz, konkrét játékmenetet most sem kapunk.

Hitman 2 - negyven perc a napfényes Miamiban

A DualShockers csapata még a PAX Westen próbálhatta ki a Hitman 2 demóját, amely a Miamiban játszódó küldetést tartalmazza. Most majdnem 40 perc nyers gameplayt kaptunk a novemberben érkező anyagról.

Hitman 2 - gondolkozz bérgyilkosként!

Kaptunk egy új gameplay videót a Hitman 2-ről, amely megmutatja, hogyan gondolkozzanak a játékosok bérgyilkosként. Szó lesz a lopakodás és az álcázás művészetéről, emellett megtekinthetjük az átdolgozott HUD-ot is.

Hitman 2 - irány Kolumbia esőerdeje!

A PAX Westen mutatkozott be a következő Hitman-játék legújabb helyszíne, Kolumbia. Az ízelítő csak korai betekintést ad az esőerdős lokációról, de az már most látszik, hogy erőteljesen más stílusú gyilkolászás vár itt ránk.

GC 2018: Hitman 2 - az első rész pályáival érkezik

Komoly bejelentéssel rukkolt elő az IO Interactive: a Hitman 2-ben az előző rész pályái is játszhatóak lesznek, persze immár feljavított látvány és játékmenet mellett. További jó hír, hogy a Hitman-tulajoknak még fizetniük sem kell az extráért.

Hitman 2 - traileren a tonhal tökéletes felhasználása

How to Hitman címen újabb előzetes érkezett a dán fejlesztésű bérgyilkos-szimulátorhoz, melyben leginkább a játék lenyűgöző részleteibe nyerhetünk bepillantást; zseniális AI, élettel teli NPC-k és folyamatosan változó apró részletek.

Hat helyszínnel jelenik meg az új Hitman

Az IO Interactive megerősítette, hogy az epizodikus formula eldobása után a következő Hitman-epizód hat helyszínnel érkezik majd novemberben. De aggódni nem kell, bőven akad tennivaló a pályákon.

E3 2018: Fejlesztői bemutatón az új Hitman

Még az E3 rajtja előtt mutatkozott be az új Hitman, ami ezúttal elengedi az epizodikus formulát és helyette ismét egyben kínálja majd fel a 47-es ügynöknek a különböző küldetéseket. Ezúttal Miamiba látogatunk el.

E3 2018: Újabb előzetest kapott a Hitman 2

Az IO Interactive vezetője, Jaco Mikkelsen döntésére az új Hitman a 2018-as E3 során a PC Gaming Show szekció keretében került ismét bemutatásra egy új trailer erejéig.

Hitman 2 - képek és gépigény

Megérkeztek az első screenshotok a Hitman folytatásából, továbbá az IO Interactive elárulta, milyen konfiguráció szükséges a játék futtatásához. Megijedni nem kell, a Steamen közzétett gépigény egészen baráti.