Hitman 2 (2018) PC, PS4, XBOXONE

A Warner Bros. támogatásával folytatódik az új generációs Hitman.

Hitman 2 - befutott a launch trailer

A 47-es ügynök hamarosan ismét munkához lát. Az IO Interactive játéka jövő hét elején perül a polcokra, az azt kiadó Warner Bros. azonban megelőlegezte nekünk a játék premierjére szánt előzetest.

Hitman 2 - Sean Bean és a robbanó kacsa

Alig másfél hét van már csak hátra a Hitman második részének megjelenéséig, így az IO Interactive időszerűnek érezte a játék premier előtti utolsó előzetesének élesítését. Ebben Sean Bean mesél a tökéletes bérgyilkos tulajdonságairól.

Hitman 2 - a lényeg egy percben

Ha gyors összefoglalóra lenne szükséged a Hitman 2 lényegéről, akkor a legújabb trailer tökéletes erre. Megnézhetjük a játék hat különböző helyszínét, szó lesz az új többjátékos módokról és kiderül, mennyit fejlődött a játékmenet.

Visszatér az aktatáska a Hitman 2-ben

Az IO Interactive egy vadiúj trailerben kürtölte szét a jó hírt: bizony, a 47-es ügynök ismét egy aktatáskával indul bevetésre. Na, persze nem az adóbevallása van benne, hanem az összeszerelhető mesterlövészpuskája.

Hitman 2 - utazás a világ körül

Untouchable címen újabb előzetes érkezett az IO Interactive alkotásához, melyben többek közt azokat a gyönyörű és egzotikus helyszíneket is megcsodálhatjuk, ahol a 47-es ügynök le fog csapni. Színes kalandra számíthatunk.

Hitman 2 - Sean Bean lesz az első áldozatunk

Az IO Interactive-nak van humorérzéke, így a hamarosan boltokba kerülő Hitman 2 első Elusive Targetje nem más lesz, mint a minden filmjében, sorozatában fűbe harapó Sean Bean.

Hitman 2 - bemutatkozott az 1v1 játékmód

Jópofa többjátékos móddal erősít a Hitman 2. A Ghost Mode egy közös meccsre, de két párhuzamos valóságba ereszti a kihívásra vágyó bérgyilkosokat. Öt célpontot kell diszkréten kiiktatnunk, megelőzve szellemképmásunkat.

Hitman 2 - két járható út Kolumbiában

Az IO Intearctive most két alternatív megközelítést mutat be a Hitman 2-ben, a helyszín a drogbárók földje, Kolumbia. Ám mindez csak a jéghegy csúcsa, ennél sokkal több módszerrel is le lehet kapcsolni a célpontjainkat.

Az eszköztárunkról szól a Hitman 2 új előzetese

Egy hidegvérű orgyilkos nem indul bevetésre üres kézzel. Hasonlóan a korábbi részekhez, 47-es ügynök számos gyilkolóeszközből mazsolázhat. Távolról robbantható mobiltelefonok, sokkolók, rádiózavarók és így tovább.

Hitman 2 - leszámolás a kolumbiai drogbárókkal

Vadonatúj gameplay trailert kapott a novemberben érkező Hitman 2. Ezúttal a korábban beharangozott kolumbiai küldetést mutatja be az IO Interactive, ahol drogbárókat likvidálhatunk a dzsungel mélyén.