Generation Zero PC, PS4, XBOXONE

Vadonatúj címmel jelentkezett a Just Cause-csapat.
Típus:

Generation Zero - pattanjunk bringára!

Vadonatúj és teljesen ingyenes kiegészítőt kapott a Generation Zero, mely során a készítők egy kihagyott ziccert pótolnak; búcsút inthetünk az órákon át tartó kutyagolásnak, érkeznek ugyanis a ’80-as évek hangulatát idéző biciklik.

Generation Zero teszt

Képzelj el egy alternatív idősíkot, ahol a világháborúból tanulva a svédek őrült katonai fejlesztésbe kezdenek! A fejlesztések azonban rosszul sülnek el, az ország a pusztulás szélére kerül. Üdv a Generation Zero világában!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten jócskán el leszünk eresztve vadonatúj játékokkal, és szinte minden platformon több izgalmas címnek örvendhetnek a játékosok. Sőt, még a mozikban is érdekes premierekre számíthatunk!

Premier előtti utolsó traileren a Generation Zero

A Rage 2 mellett egy kisebb projektre is volt energiája a svéd Avalanche Studiosnak, ráadásul a kooperatív Generation Zero jövő héten már játszható is lesz. Ennek apropójából kaptunk is egy premier előtti utolsó kedvcsinálót.

Március végén jelenik meg a Generation Zero

A THQ Nordic és a svéd Avalanche megerősítette, hogy a tavaly bemutatott, kooperatív lövöldözésre kihegyezett Generation Zero március végén jelenik majd meg. A bejelentés mellett a gyűjtői kiadás is bemutatkozott.

Egy óráig mozog a Generation Zero

Mit tegyen a felkészületlen emberiség, ha a Földet egyszer csak ellepik a hatalmas, barátságtalan gépek? Az Avalanche fejlesztői egy teljes órás stream keretei közt mutatták be a co-op shooter játékmenetét.

Generation Zero - hamarosan elrajtol a béta

Mostanában eléggé elfoglalt a svéd Avalanche Studios, de még ez sem lehet akadálya annak, hogy hamarosan elrajtoljon kooperatív lövöldéjük, a Generation Zero zárt, meghívásos bétatesztje.

Játékmeneti előzetesen a Generation Zero

Újabb előzetest kapott a Just Cause-széria alkotóinak új fejlesztése. A Generation Zero az 1980-as évek Svédországába repíti vissza a játékosokat egy emberek és gépek közti macska-egér játékba, mely ránézésre igencsak látványosnak tűnik.

Generation Zero - a Just Cause-csapat új játéka

A Rage 2 mellé egy vadonatúj címet is bevállalt az Avalanche Studios. A Generation Zero hazai pályán, a nyolcvanas évekbeli Svédországban játszódik, és egy robotinváziót kell megállítanunk benne a barátainkkal vállvetve.