Generation Zero PC, PS4, XBOXONE

Vadonatúj címmel jelentkezett a Just Cause-csapat.
1693413798

Megvannak a következő PlayStation Plus játékok - és velük együtt az áremelés is!

A Sony Interactive Entertainment bejelentette a PlayStation Plus Essential előfizetők 2023. szeptember havi játékkínálatát. De ez nem minden: áremelés van a láthatáron!
1588165200

Most ingyen kipróbálható a Generation Zero

Most néhány napon keresztül bárki megtapasztalhatja, hogy milyen a 80-as évek Svédországában élni - a csavar az, hogy az Avalanche játékában az északiakat leigázták a kíméletlen gépszörnyetegek.
1585209600

Az Avalanche Studios Steam-leárazásokkal ünnepel

A fejlesztőcsapat egy átszervezési és rebranding folyamat végére ért, így ennek örömére óriási leárazásokkal kedveskedik a Steam-felhasználóknak. Három fejlesztőcsapata állt össze egy egésszé Avalanche Studios Group néven.
1575360021

Generation Zero - befutott az Alpine Unrest

Nem sikerült megtalálnia közönségét a Just Cause-sorozatot is készítő Avalanche Studios legutóbbi játékának, a Generation Zerónak, ennek ellenére a csapat nem tett le a címről, be is futott hozzá az első komolyabb kiegészítő.
1561559400

Generation Zero - pattanjunk bringára!

Vadonatúj és teljesen ingyenes kiegészítőt kapott a Generation Zero, mely során a készítők egy kihagyott ziccert pótolnak; búcsút inthetünk az órákon át tartó kutyagolásnak, érkeznek ugyanis a ’80-as évek hangulatát idéző biciklik.
1555261140

Generation Zero teszt

Képzelj el egy alternatív idősíkot, ahol a világháborúból tanulva a svédek őrült katonai fejlesztésbe kezdenek! A fejlesztések azonban rosszul sülnek el, az ország a pusztulás szélére kerül. Üdv a Generation Zero világában!
1553500800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten jócskán el leszünk eresztve vadonatúj játékokkal, és szinte minden platformon több izgalmas címnek örvendhetnek a játékosok. Sőt, még a mozikban is érdekes premierekre számíthatunk!
1552989659

Premier előtti utolsó traileren a Generation Zero

A Rage 2 mellett egy kisebb projektre is volt energiája a svéd Avalanche Studiosnak, ráadásul a kooperatív Generation Zero jövő héten már játszható is lesz. Ennek apropójából kaptunk is egy premier előtti utolsó kedvcsinálót.
1548354615

Március végén jelenik meg a Generation Zero

A THQ Nordic és a svéd Avalanche megerősítette, hogy a tavaly bemutatott, kooperatív lövöldözésre kihegyezett Generation Zero március végén jelenik majd meg. A bejelentés mellett a gyűjtői kiadás is bemutatkozott.
1543928400

Egy óráig mozog a Generation Zero

Mit tegyen a felkészületlen emberiség, ha a Földet egyszer csak ellepik a hatalmas, barátságtalan gépek? Az Avalanche fejlesztői egy teljes órás stream keretei közt mutatták be a co-op shooter játékmenetét.