FIFA 19 PC, PS3, PS4, SW, X360, XBOXONE

Tényleg a FIFA-nál landoltak a Bajnokok Ligája-jogok.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem panaszkodhatnak a játékosok, tartalmas hetünk van játékmegjelenések tekintetében. Szokásunkhoz híven összeszedtük, hogy mire számíthattok ezekben a napokban.

FIFA 19 - minden, amit a demóról tudni kell

Az EA Sports végre elárulta, milyen tartalommal tömik tele a FIFA 19 szeptember 13-án érkező kipróbálható változatát. Tíz csapat közül választhatunk, és a még a The Journey módba is belenézhetünk.

Az EA nem távolítja el Belgiumban a loot boxokat

Folytatódik a loot boxok körüli kavar, az Electronic Arts ugyanis úgy döntött, nem tesz eleget a belga kormány felszólításának, és nem távolítják el az ott forgalmazott játékokból a loot boxokat.

Demót kap a FIFA 19

A hónap végén befut a Pro Evolution Soccer idei kiadásának kihívója, de mielőtt megkapnánk az Electronic Arts focijátékának teljes változatát, demó formájában is megméretteti magát a FIFA 19.

GC 2018: FIFA 19 - nem változik sokat a karriermód

Az EA Sports eddig többnyire a BL-licencet, valamint a Kick Off, a The Journey és az Ultimate Team játékmódok újdonságait emelte ki a FIFA 19 kapcsán, és úgy tűnik, nem véletlenül. A karriermód például alig változik majd.

Hat PS4-gépcsomag érkezik a FIFA 19-cel

A Sony és az EA Sports alaposan felkészül a FIFA 19 premierjére. Nem kevesebb, mint hat PS4-es bundle-ben vásárolható meg szeptemberből a focis program Európában. Ha nincs még konzolod, akkor van néhány ajánlatuk.

Túlélőmódot kap a FIFA 19 is?

Na, azért ne másszunk a falra, nem battle royale-ról van szó. A megspékelt Kick Off mód néhány új szabályrendszerrel érkezik, melyek közt ott csücsül a Survival is, ahol minden rúgott gól után egy emberrel kevesebb lesz a csapatunkban.

FIFA 19 - tudj meg mindent az újdonságokról

A FIFA idei kiadásába több apró újdonságot is belecsempészett az Electronic Arts. Az élethűbb passzokról már szó esett, most itt az ideje, hogy a további funkciók is bemutatkozzanak!

Tízpercnyi FIFA 19 gameplay szivárgott ki

Habár pár hónap választ el minket a FIFA 19 megjelenésétől, az EA továbbra sem mutatott túl sok vágatlan játékmenetet a focis széria következő felvonásából. Ezt egy Reddit-user orvosolta most, kerek tízpercnyi vágatlan gameplay-jel.

FIFA 19 - még élethűbb lesz a cselezés

Kapott egy friss előzetest a FIFA-sorozat idei kiadása, ami a játék megújult Active Touch-rendszerének főbb újdonságait, finomságait igyekszik részletesen bemutatni, természetesen látványos cselek kíséretében.