FIFA 19 PC, PS3, PS4, SW, X360, XBOXONE

Tényleg a FIFA-nál landoltak a Bajnokok Ligája-jogok.

E3 2018: A Resident Evil 2 vitte a kritikusok díját

A szavazatokat összesítették, így végre kiderült, melyik játékok voltak a legjobbak az idei E3-on a kritikusok szerint. A show legjobbja a Resident Evil 2 remake-je lett, de a Dreamset is díjazták a legjobb eredeti játék kategóriájában.

E3 2018: FIFA 19 - Switchen végre haverokkal is

A FIFA 18 Nintendo Switch-es verziója valami egészen érthetetlen módon nem támogatta a barátok közti online játékot. Az idei felvonásban az EA kiköszörülte ezt a mellélövést, így már nemcsak idegenekkel rúghatjuk majd a bőrt.

E3 2018: FIFA 19 - az előző generációs konzolokra is

Habár az Electronic Arts tegnap esti műsorában nem említették őket, a Polygon utánakérdezett, és a FIFA 19 PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is meg fog jelenni. Ezek szerint még megéri számolni az előző generációs gépekkel.

E3 2018: Az EA-konferencia bejelentései egy helyen

Tegnap este elrajtolt az idei E3-as hisztéria, méghozzá az Electronic Arts sajtókonferenciájával. Ha lemaradtál volna róla, összeszedtük egy csokorba a műsor bejelentéseit és látnivalóit.

E3 2018: Tényleg a FIFA-nál landoltak a BL-jogok

Az Electronic Arts E3-as sajtókonferenciáján hivatalosan is megerősítették, hogy a FIFA-sorozatnál landoltak a Bajnokok Ligája és az Európa-liga jogai. A BL a sztorimód idei etapjában is szerephez jut.

E3 2018: Itt nézd vissza az EA konferenciáját!

Habár az Electronic Arts formálisan nem vesz részt az E3-on, maga is készül egy nagyszabású eseménnyel a jövő hétre, amit szokás szerint a sajtókonferenciája vezet fel ma este.