Control PC, PS4, XBOXONE

A Remedy hetedik játékában akaratunkkal mozgathatjuk a tárgyakat és manipulálhatjuk az időt.
Típus:

Control - fókuszban a kulcsszereplők

Folytatódik a Remedy legújabb játékának, a Controlnak a részletes bemutatása, köszönhetően a rendszeresen érkező kulisszák mögötti bemutatóknak. A legújabb epizód a játék kulcsfiguráira koncentrál.

18 percig akció közben a Control

A Remedy új játéka, amely a Quantum Breakkel számtalan hasonlóságot mutat, ezúttal a PlayStation Access során bukkant fel, ahol betekintést nyerhettünk abba, hogy milyenek is lesznek majd a boss fightok.

Control - bemutatkozik Jesse Faden

Két vadonatúj felvételt is kapott a Remedy legújabb játéka, a Control. Az egyik egy friss játékmenet-bemutató, ami rengeteg új jelenetet tartalmaz, a másik pedig a videónapló-sorozat legújabb része, ami Jesse Fadent mutatja be.

GC 2018: Új projekt a Remedytől

A Gamescom 2018 valós idejű sugárkövetéssel (közismertebb nevén real-time ray tracing) kapcsolatos bemutatóján a Remedy hintette el, hogy a CrossFire 2 sztorimódja és a Control mellett egy harmadik projekten is dolgozik.

Control - bemutatkozik a játék helyszíne

Harmadik részéhez érkezett a Remedy idei E3-on leleplezett játékát, a Controlt bemutató videósorozat. Az új epizódban Sam Lake, Mikael Kasurinen és Anna Megill beszélnek az FBC főhadiszállásáról.

E3 2018: Control - 8 perc a Remedy új játékával

Ugyan a Sony-konferencián mutatkozott be a Remedy vadonatúj játéka, de az 505 Games finanszírozásában készülő lövölde multiplatform címként jelenik majd meg, a tervek szerint valamikor jövőre.

E3 2018: A második galériafrissítés

Tegnap este és ma hajnalban megint konferenciáztak a kiadók, amiből mi, játékosok csak profitálhatunk. Terítéken a The Last of Us: Part II, az új Assassin's Creed, a Death Stranding, a Spider-Man, a Control és a Beyong Good & Evil 2.

E3 2018: A Sony bejelentései egy helyen

A Sony idén is a szokásos, magyar idő szerint kedd hajnali idősávban tartotta az E3-as konferenciáját. Habár a cég a szokásosnál kevesebb újdonsággal rukkolt elő, összeszedtük, hogy miről maradtál le, ha az alvást választottad.

E3 2018: Control - bemutatkozott a Remedy új játéka

Szokatlan helyen, a Sony háza táján mutatkozott be a finn Remedy Entertainment legújabb játéka, a korábban Project 7-nek emlegetett Control. A srácok nem tudnak elszakadni a természetfelettitől: hősünk ezúttal a telekinézisben jártas.