Control PC, PS4, XBOXONE

A Remedy hetedik játékában akaratunkkal mozgathatjuk a tárgyakat és manipulálhatjuk az időt.
Típus:

E3 2019: Rövid kedvcsinálón a Control

Kétségtelen, hogy a nyár egyik legnagyobb durranása a Remedy régóta fejlesztett, rejtélyekkel, pazar hangulattal és lehengerlő grafikával operáló Controlja lesz, melynek E3-as szerepléséhez kaptunk most egy rövid teasert.

E3 2019: Friss képeken a Control

A Remedy már nagyon készül az idei expóra, de az új mozgóképek előtt először néhány screenshottal borzolja a kedélyeket a Control kapcsán. A friss látnivalók az új karakterekre és helyszínekre koncentrálnak.

Control - paranormális fenyegetés

Ismerős és vadonatúj jelenetekkel tarkított játékmenet-kedvcsinálóval jelentkezett az 505 Games és a Remedy Entertainment legújabb játéka, a Control, amiben a főhős, Jesse Faden megmagyarázhatatlan eseményekre keresi majd a választ.

GDC 2019: Augusztus végén jelenik meg a Control

Azt már eddig is tudtuk, hogy most nyáron mutatkozik be az Alan Wake és a Quantum Break fejlesztőinek következő játéka, a Control, az Xbox hivatalos oldalán található adatlap jóvoltából viszont már a pontos dátum is ismert.

GDC 2019: GeForce RTX-bemutatón a Control

A Remedy jóvoltából befutott egy friss Control-kedvcsináló, ami ezúttal a játék látványos technológiai újdonságait mutatja be. A látvány erősen épít majd az Nvidia RTX-kártyáinak a képességeire.

Nyáron érkezik a Control

Hullanak az infómorzsák a Control kapcsán. Napra pontos megjelenési dátumot ugyan még mindig nem kaptunk, de azt már elkönyvelhetjük, hogy még idén nyáron felfedezhetjük a Remedy paranormális kalandját.

Control - videón az összes speckó képesség

A Game Informer megosztott egy videót, amely a Remedy közelgő akciójátékában szereplő összes különleges képességet bemutatja. Lesz egy prototípusfegyverünk, de a telekinézissel sem állunk majd hadilábon.

Így változott a fejlesztés során a Control

Varázslatos dolog a játékfejlesztés. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Remedy összehasonlító videója, amely segítségével mi is megnézhetjük, hogy milyen sokat fejlődött a Control az egyik korai prototípus óta.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2019-ben

Vége az ünnepi uborkaszezonnak, a kiadók és fejlesztők január közepe óta ontják magukból az újabb és újabb játékokat. Lássunk húsz címet, amivel mindenképpen játszanod kell idén!

Videón a Control világa

Újabb előzetest kapott a Control, a Remedy legújabb játéka. A középpontban pedig maga a környezet és az a különös világ áll, amelyben főszereplőnk, Jesse Faden kutatja majd a túlvilági erőket.