Control PC, PS4, XBOXONE

A Remedy hetedik játékában akaratunkkal mozgathatjuk a tárgyakat és manipulálhatjuk az időt.
1597244400

Control - hamarosan érkezik az Ultimate Edition

A hónap végén végre megérkezik a Remedy játéka a Steamre, méghozzá az eddigi legteljesebb formájában. Az Ultimate Edition azonban nem csak a Valve áruházának kiváltásága lesz, konzolokon és az Epic Games Store-ban is beszerezhetjük majd.
1596888000

Közös játékuniverzumon dolgozik a Remedy

A Control: AWE bejelentésével véget értek a találgatások, kiderült, hogy Jesse Faden és Alan Wake történetei egyetlen közös univerzumban játszódnak. A Remedy a következő játékát is erre a világra építi.
1596790800

Control: AWE, avagy Alan Wake Eljövetele

Miután már minden platformra eljutott a Control első sztorikiegészítője, a The Foundation, eljött az ideje, hogy az AWE is megjelenjen. A DLC-t beharangozó előzetest Alan Wake narrálja, hogy aztán a végén ő maga is megjelenjen.
1592806140

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékok nélkül, igaz, ezúttal főleg újrázások és megkésett portok töltik fel a megjelenési listánkat. Lássuk, hogy miből élünk a következő napokban!
1592062200

A next-gen konzolokat is beveszi a Control

Minden különösebb csinnadratta nélkül erősítette meg a Remedy, hogy a Control a következő generációs konzolokon is tiszteletét teszi majd. Reméljük, az új platformokon már nem kell panaszkodnunk az optimalizálásra!
1585900800

A britek szerint az Outer Wilds az év játéka

Tegnap lement a BAFTA Game Awards idei, online térbe költözött díjkiosztója. A legtöbb díjat a Disco Elysium és az Outer Wilds nyerte, de utóbbi az, amelyik az év játéka címet is kiérdemelte.
1585292400

Játékkiadásba vág az Epic Games

Az Epic Games bejelentette, hogy belevág a játékkiadói tevékenységbe, ennek nyomán pedig már meg is állapodott három csapattal: a cég szárnyai alatt készül a Remedy, a Playdead és a gen Design új játéka is.
1584961200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten végre visszatérünk a Half-Life világába az Alyxszel, egymást zúzhatjuk a Bleeding Edge-ben, vagy túlélhetünk a Resident Evil: Resistance-ben. A különlegesebb játékok kedvelőit a héten például a Paper Beast várja.
1584619200

A Control aratott a GDC Awardson

A hétre tervezett GDC elmaradt, de a hozzá időzített Game Developers Choice Awards díjátadót változatlanul megtartották online. A legtöbb díjat a Control zsebelte be, de még ez sem volt elég, hogy Az év játékának is nevezhesse magát.
1584345600

Control - előzetesen a The Foundation DLC

A hosszú tortúra után sem értek véget Jesse Faden bizarr kalandjai. Itt az idő, hogy visszatérjünk az Oldest House-ba, azt ugyanis ismét szörnyű túlvilági erők fenyegetik, ezúttal egyenesen az épület alapzata felől.