Control PC, PS4, XBOXONE

A Remedy hetedik játékában akaratunkkal mozgathatjuk a tárgyakat és manipulálhatjuk az időt.
Típus:

Nyáron érkezik a Control

Hullanak az infómorzsák a Control kapcsán. Napra pontos megjelenési dátumot ugyan még mindig nem kaptunk, de azt már elkönyvelhetjük, hogy még idén nyáron felfedezhetjük a Remedy paranormális kalandját.

Control - videón az összes speckó képesség

A Game Informer megosztott egy videót, amely a Remedy közelgő akciójátékában szereplő összes különleges képességet bemutatja. Lesz egy prototípusfegyverünk, de a telekinézissel sem állunk majd hadilábon.

Így változott a fejlesztés során a Control

Varázslatos dolog a játékfejlesztés. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Remedy összehasonlító videója, amely segítségével mi is megnézhetjük, hogy milyen sokat fejlődött a Control az egyik korai prototípus óta.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2019-ben

Vége az ünnepi uborkaszezonnak, a kiadók és fejlesztők január közepe óta ontják magukból az újabb és újabb játékokat. Lássunk húsz címet, amivel mindenképpen játszanod kell idén!

Videón a Control világa

Újabb előzetest kapott a Control, a Remedy legújabb játéka. A középpontban pedig maga a környezet és az a különös világ áll, amelyben főszereplőnk, Jesse Faden kutatja majd a túlvilági erőket.

Control - fókuszban a kulcsszereplők

Folytatódik a Remedy legújabb játékának, a Controlnak a részletes bemutatása, köszönhetően a rendszeresen érkező kulisszák mögötti bemutatóknak. A legújabb epizód a játék kulcsfiguráira koncentrál.

18 percig akció közben a Control

A Remedy új játéka, amely a Quantum Breakkel számtalan hasonlóságot mutat, ezúttal a PlayStation Access során bukkant fel, ahol betekintést nyerhettünk abba, hogy milyenek is lesznek majd a boss fightok.

Control - bemutatkozik Jesse Faden

Két vadonatúj felvételt is kapott a Remedy legújabb játéka, a Control. Az egyik egy friss játékmenet-bemutató, ami rengeteg új jelenetet tartalmaz, a másik pedig a videónapló-sorozat legújabb része, ami Jesse Fadent mutatja be.

GC 2018: Új projekt a Remedytől

A Gamescom 2018 valós idejű sugárkövetéssel (közismertebb nevén real-time ray tracing) kapcsolatos bemutatóján a Remedy hintette el, hogy a CrossFire 2 sztorimódja és a Control mellett egy harmadik projekten is dolgozik.

Control - bemutatkozik a játék helyszíne

Harmadik részéhez érkezett a Remedy idei E3-on leleplezett játékát, a Controlt bemutató videósorozat. Az új epizódban Sam Lake, Mikael Kasurinen és Anna Megill beszélnek az FBC főhadiszállásáról.