Control PC, PS4, XBOXONE

A Remedy hetedik játékában akaratunkkal mozgathatjuk a tárgyakat és manipulálhatjuk az időt.
1575558000

Gyorsan és olcsón készült a Control

Nem tett túl sokat kockára a Remedy a Control fejlesztésekor, az ennek ellenére mégis remek fogadtatásban részesült. A játék három év alatt elkészült az alig 30 millió eurós fedezetből.
1574240419

The Game Awards 2019 - megvannak a jelöltek

Idén is megtartják Geoff Keighley év végi díjkiosztóját, a The Game Awardsot, amit ezúttal december közepén rendeznek majd meg. Mivel lassan ráfordulunk az év utolsó hónapjára, befutottak a kategóriák jelöltjei.
1573725640

Nagyon jól teljesített az első hónapban a Control

Az 505 Games anyavállalata, a Digital Bros is megtartotta aktuális negyedéves pénzügyi beszámolóját, ahol kiderült, hogy jól teljesített a Control, a PC-s Death Stranding kapcsán pedig komolyak a cég elvárásai.
1571580000

A Remedy visszavonta a Control legújabb frissítését

Nem mindennapi látvány az, amikor egy játékot visszafele patchel a fejlesztője, de a Control esetében mégis szükség volt erre. A PC-s játékosoknak ideiglenesen búcsút kell mondanunk a fotómódnak.
1571220002

Control - év végén jön az Expeditions mód

A mai napon frissítést kapott a Control, ami a javítások és finomhangolások mellett a korábban beharangozott fotómódot is tartalmazza. Közben a Remedy közösségi menedzsere, Vida Starcevic az év végére datált Expeditionsről is elárult ezt-azt.
1569074400

Control - tízmillió dollárt fizetett érte az Epic

Nem titok, hogy az Epic Games hajlandó kinyitni a pénztárcáját azért, hogy sikerre vigye a PC-s online áruházát. A 505 Games anyavállalata közölt egy üzleti jelentést, miszerint több mint 10 millió dollárba került a Control platformexkluzivitása.
1568221200

Control - Alan Wake-crossovert teasel a Remedy?

Nem sokkal azután, hogy betárazta a játék legfrissebb javítását, a Remedy azt is elárulta, hogy milyen tartalmi újdonságokra számíthatnak a rajongók a jövőben. A nagyobb sztorikiegészítőkre a jövő évig kell várnunk.
1568134800

Control - megkezdődtek az optimalizációs javítások

Noha a Remedy csapata ismét egy igazán izgalmas alkotást tett le az asztalra, technológiai oldalról nézve azért komoly optimalizációs problémákkal futottak össze a játékosok lépten-nyomon. Ezen fog változtatni az új patch.
1567674840

Control teszt

Jesse Faden azért érkezik a megmagyarázhatatlan jelenségeket kutató Federal Bureau of Control főhadiszállására, mert úgy hiszi, itt megtalálja rég elveszett testvérét. Aztán az igazgató, Zachariah Trench halálával fura gellert kap a történet.
1567490400

Control - miért fontos a sugárkövetés?

A Digital Foundry legújabb videójában egy lenyűgözően alapos grafikai analízist kapunk arról, hogy pontosan mit is jelent az Nvidia valós idejű sugárkövetése a Control esetében, és milyen mértékben képes megváltoztatni a látványt.