Life is Strange 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatódik a Dontnod tinidrámája.
Típus:

Ezekkel a játékokkal bővül januárban a Game Pass

Ahogy telnek a hónapok, annál jobban megéri befizetni az Xbox Game Pass havidíjas szolgáltatására. Ebben a hónapban olyan játékokkal bővül a könyvtár, mint az ARK, az Absolver, vagy a Life is Strange 2.

Élőszereplős előzetest kapott a Life is Strange 2

Sőt, még a folytatás megjelenési dátuma is megérkezett! Nem kell már sokáig várni a rajongóknak a Life is Strange 2: Episode 2 érkezéséig, hiszen az még a tél során befut. Addig az említett élőszereplős videóval üthetjük el az időt.

Januárban folytatódik a Life is Strange 2

Szeptemberben startolt el a Life is Strange második számozott évada, mi pedig azóta is epekedve várjuk a folytatást. A Dontnod elárulta, hogy a következő epizódra januárban számíthatunk.

Elindult a Steam őszi vására

Kezdetét vette a Steam évről-évre visszatérő őszi akciója, mely során november 27-ig nemcsak több ezer játékra tehetjük rá a kezünket komoly kedvezményekkel, de még a Steam Awards jelöltjeire is szavazhatunk.

Life is Strange 2: Episode 1 teszt

A 2015-ben váratlan sikerként berobbanó Life is Strange idén nemcsak teljesen új történettel, de technológiai szempontból jelentősen továbbfejlesztett folytatással jelentkezik, mely akár elődjei nyomdokába is léphet.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem panaszkodhatnak a játékosok, tartalmas hetünk van játékmegjelenések tekintetében. Szokásunkhoz híven összeszedtük, hogy mire számíthattok ezekben a napokban.

Itt a Life is Strange 2 launch trailere

Már csak egy hét van hátra a Life is Strange 2 első epizódjának premierjéig, a Roads címen futó nyitórészben a Diaz-testvéreket ismerhetjük meg. Már most megnézhetitek a Dontnod alkotásának launch trailerét.

Fejlesztői előzetest kapott a Life is Strange 2

Hamarosan érkezik a hatalmas népszerűségnek örvendő franchise legújabb része, mellyel kapcsolatban egy rövid videó során nyerhetünk részletesebb betekintést Sean és Daniel történetébe.

Life is Strange - képeskönyvben a Blackwell suli

Keményfedeles könyvet kap októberben a Life is Strange. A Welcome to Blackwell Academy Max és Chloe szemszögéből mutatja be az iskolát, Arcadia Bayt, no meg persze annak lakóit.

GC 2018: Life is Strange 2 - menekülés a vadonba

Végre lerántotta a leplet a Dontnod a Life is Strange 2 főszereplőiről; a Gamescomon bemutatott új előzetes során megismerhetjük Seant és Danielt, a két testvért, akik más választás híján egy hosszú-hosszú menekülésbe kezdtek.