Life is Strange 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatódik a Dontnod tinidrámája.
Típus:

Life is Strange 2: Episode 1 teszt

A 2015-ben váratlan sikerként berobbanó Life is Strange idén nemcsak teljesen új történettel, de technológiai szempontból jelentősen továbbfejlesztett folytatással jelentkezik, mely akár elődjei nyomdokába is léphet.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem panaszkodhatnak a játékosok, tartalmas hetünk van játékmegjelenések tekintetében. Szokásunkhoz híven összeszedtük, hogy mire számíthattok ezekben a napokban.

Itt a Life is Strange 2 launch trailere

Már csak egy hét van hátra a Life is Strange 2 első epizódjának premierjéig, a Roads címen futó nyitórészben a Diaz-testvéreket ismerhetjük meg. Már most megnézhetitek a Dontnod alkotásának launch trailerét.

Fejlesztői előzetest kapott a Life is Strange 2

Hamarosan érkezik a hatalmas népszerűségnek örvendő franchise legújabb része, mellyel kapcsolatban egy rövid videó során nyerhetünk részletesebb betekintést Sean és Daniel történetébe.

Life is Strange - képeskönyvben a Blackwell suli

Keményfedeles könyvet kap októberben a Life is Strange. A Welcome to Blackwell Academy Max és Chloe szemszögéből mutatja be az iskolát, Arcadia Bayt, no meg persze annak lakóit.

GC 2018: Life is Strange 2 - menekülés a vadonba

Végre lerántotta a leplet a Dontnod a Life is Strange 2 főszereplőiről; a Gamescomon bemutatott új előzetes során megismerhetjük Seant és Danielt, a két testvért, akik más választás híján egy hosszú-hosszú menekülésbe kezdtek.

Teaseren a Life is Strange 2

Noha már a Dontnod tinidrámájának megjelenési dátumát is ismerjük, a teljes lepellerántásra augusztus 20-ig kell várnunk. Addig egy roppant érdekes teaser videóval kell beérnetek - lehet tippelni, mire utalnak a fejlesztők!

Novemberben érkezik a Life is Strange-képregény

Még idén ősszel kézbe vehetjük a Life is Strange-képregény első felvonását. A négy füzetből álló miniszéria Max és Chloe történetét folytatja majd, így végre megtudhatjuk, hogy mi lett hőseinkkel az alapjáték eseményei után.

Szeptemberben indul a Life is Strange 2

A Dontnod megható tinidrámája idén ősszel folytatódik. A Square Enix hivatalosan is bejelentette a Life is Strange 2-t, az első részletek augusztusban jönnek, míg a nyitóepizódra szeptember végéig kell várnunk.