Animal Crossing: New Horizons SW, WIIU

A Switchet is beveszi a közösségépítő szimulátor.

Brit toplista: újra első helyen a FIFA 23

Újra átvette a vezető helyet a FIFA 23 a brit dobozos játékeladási toplistán, erős számokat produkált a God of War: Ragnarök és a Nintendo címei is.

Brit toplista: nem talált kihívóra a God of War: Ragnarök

Minimális volt a mozgás a brit toplistán az év első hetében. Mivel nem akadtak ütősebb megjelenések, könnyedén vitte újra az aranyérmet a God of War: Ragnarök.

Brit toplisa: arannyal zárta az évet a God of War: Ragnarök

2022 utolsó hetében ismét nagy lendületet vett a God of War: Ragnarök. Kratos és Atreus káprázatos kalandja ismét felkerült a brit toplista dobogójának csúcsára.

Brit toplista: visszavette az elsőséget a God of War: Ragnarök

Nem talált legyőzőre a Santa Monica legújabb játéka a briteknél, a Nintendo játékeladásai pedig továbbra is szárnyalnak.

Egy különleges előadás: itt az Animal Crossing x Splatoon Nintendo Live koncert

A Nintendo Live 2022-n a cég két kedvelt franchise-ának zenéit játszották el egy koncerten, ami most megtekinthető a YouTube-on.

Brit toplista: tarolt a FIFA a Black Friday hetén

Alaposan felforgatta a brit játékeladási toplistát a Black Friday, de a leárazásokból (és persze a focivébéből) végül a FIFA tudott a leginkább profitálni.

Brit toplista: nem talált legyőzőre a God of War: Ragnarök

Nem tudott versenyre kelni a Call of Duty: Modern Warfare II a God of War: Ragnarökkel, tarolt a briteknél a játék.

Az Animal Crossing: New Horizons minden idők legkeresettebb játéka Japánban

A Nintendo Switchre kiadott legújabb Animal Crossing-videójáték annak ellenére érte el ezt a teljesítményt, hogy csak két éve jelent meg.

Brit toplista: nem talált legyőzőre a Call of Duty: Modern Warfare II

A második héten is sikerült megőriznie az elsőségét a Call of Duty: Modern Warfare II-nek, a tabella alsóbb részén viszont történtek változások.

Brit toplista: tovább menetel a Splatoon 3

Továbbra is erős eladásokat produkál a Nintendo legújabb játéka, de a Sony idei üdvöskéje, a Horizon: Forbidden West is szép számokat produkált a heti brit eladási listán.