Minecraft Dungeons PC, PS4, SW, XBOXONE

Akció-szerepjáték a Minecraft-univerzumban.
1624258800

Brit toplista: Ratchet és Clank megállíthatatlan

Ritkán látunk olyat, hogy egy játék jobban fogy a második héten, mint a premier időszakában, de a Ratchet & Clank: Rift Apart esetében pontosan ez történt. A PS5 legújabb exkluzívja bebetonozta magát a brit toplista élére.
1616410800

Brit toplista: jól rajtolt a Hades dobozos kiadása

Habár a Hades digitális változata tavaly ősz óta elérhető PC-n és a Nintendo konzolján, a Switchre frissen kiadott dobozos verzió alig két nap alatt felkerült a brit toplista tízes élvonalába. A trónt eközben az Animal Crossing foglalta el.
1612857600

Minecraft Dungeons - a Netherbe visz az új DLC

Még ebben a hónapban megjelenik a Minecraft Dungeons következő DLC-je, ami a Flames of the Nether címet viseli, sejthető hát, hogy mi áll a középpontjában. Ezzel együtt egy ingyenes frissítést is kapunk majd, ami az endgame-et dobja fel.
1606561200

Jön az új szezonbérlet a Minecraft Dungeonsbe

Másfél hét múlva befut a Howling Peak névre keresztelt DLC, amivelel kezdetét veszi a Minecraft Dungeons következő szezonbérlete. A hegyekbe kalauzoló kiegészítő mellé még három másikat várhatunk a csomag részeként.
1605726000

Befutottak az idei év The Game Awards jelöltjei

Hamarosan vége a 2020-as évnek, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, megérkeztek a Geoff Keighley nevével fémjelzett The Game Awards díjkiosztó jelöltjei. A győzteseket december 10-én hirdetik ki.
1605194400

Minecraft Dungeons - jön a keresztplatformos játék

Jövő héten érkezik meg az a frissítés a Minecraft Dungeonshöz, amely lehetővé teszi, hogy a játékosok platformtól függetlenül játszhassanak egymással. Az még nem világos, hogy a next-gen konzolok tulajdonosai is örülhetnek-e.
1601985600

Minecraft Dungeons - mi vár még ránk idén?

A Mojang a Minecraft Live keretei között jelentette be, hogy milyen újdonságokra számíthatnak még a Minecraft Dungeons rajongói az idei évben. Hamarosan élesedik a cross-play, és egy új DLC is érkezik.
1601881200

Brit toplista: Crash lenyomta a Star Wars-pilótákat

Szoros volt a múltheti verseny a brit játékpiacon. Éppen csak egy hajszállal ugyan, de a Crash Bandicoot 4: It's About Time elhappolta az aranyérmet a Star Wars: Squadrons elől.
1600786800

Brit toplista: Mario lenyomta a Bosszúállókat

Várható volt, hogy az olasz vízvezeték-szerelő a harmincötödik szülinapjának alkalmából legyőzi a több hete első helyen trónoló Marvel's Avengerst, és ezzel átveszi a brit játékeladási toplista vezetését.
1600092000

Brit toplista: még mindig vezet az Avengers

Habár a múlt héten is érkeztek újoncok, a brit játékeladási toplista dobogósai többnyire kitartottak. Még mindig vezetnek a Bosszúállók, valamint Tony Hawnak és kompániájának sincs oka panaszra.