Minecraft Dungeons - támadnak az endermanek

  • Írta: szlav
  • 2021. július 13.
  • Letöltés
Link másolása
Július végén megérkezik a Minecraft Dungeons következő kiegészítője. Az Echoing Void az endermanek hazájába vezényli a kockahősöket, a Minecraftból ismerős félelmetes lények pedig itt sem lesznek sokkal barátságosabbak.

A Mojang bejelentése szerint még a hónap végén megérkezik a Minecraft Dungeons legújabb fizetős expanziója, amely egyben a szezonbérlet utolsó fejezetét is jelöli. Az Echoing Void a The End sötétlilán fénylő dimenziójába nyit kaput, ahol barátságtalan endermanek seregeivel ütközhetünk meg a már jól megszokott Diablo-szerű stílusban. A kockavilág kalandorai ezzel egy időben egy ingyenes frissítést is kapnak, amely a Gauntlet of Gales labirintusszerű kihívásaival fejeli meg a játékot.

Az új kiegészítővel véget ér a Minecraft Dungeons eddigi történetszála, de a játék népszerűségének hála nem kell még lemondanunk az aRPG-stílusba öltöztetett Minecraftról, a Mojang ígéretei szerint ugyanis még sok-sok kaland vár ránk. Addig is, akik lemaradtak az eddigiekről, azok július 28-án, az Echoing Void megjelenésekor benevezhetnek a Minecraft Dungeons: Ultimate Editionre is, amely az eddig megjelent összes extrát tartalmazza majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...