PlanetSide Arena PC

A PlanetSide világán játszódó shooter 500 fős battle royale küzdelmekkel kecsegtet, de hagyományos multit is találunk benne.

Bezár a PlanetSide Arena

Nem élt hosszú életet a PlanetSide Arena. A hatalmas méretű battle royale-játék korai változata szeptemberben látott először napvilágot, januárban azonban már le is húzza a rolót.

Készül a Planetside 3

A Daybreak Games hivatalosan is bejelentette: készülőben van a Planetside 3, ami méreteiben messze kenterbe veri majd a Planetside 2 ütközeteit is. A csapat a Planetside Arenát használja ugródeszkaként.

Elstartolt a PlanetSide Arena

A nagyszabású online lövöldék királya eggyel nagyobb fokozatra kapcsolt! A PlanetSide Arena hatalmas, jelenleg 300, később pedig 1000 játékost megmozgató meccsekkel dobja fel a battle royale sablonját, mégpedig teljesen ingyen!

Mozgásban a PlanetSide Arena

Hamarosan elrajtol a PlanetSide Arena korai hozzáférésű változata, ennek apropóján nézzünk is bele a játék fő attrakciójának számító Squads módba, amelyben 300 játékos csaphat össze.

300 fős csatákkal rajtol el a PlanetSide Arena

Méghozzá szeptember során, szóval már egyáltalán nem kell sokat várnunk a sci-fi köntösbe bújtatott FPS megjelenésére. A megjelenési dátumhoz kapcsolódóan ráadásul még egy látványos cinematic trailer is érkezett!

Tovább csúszik a PlanetSide Arena megjelenése

Emlékeztek még arra, amikor az első hírek arról szóltak, hogy a PlanetSide Arena 2019 januárjában rajtol el? Aztán hogy inkább majd márciusban? Na, most úgy néz ki, hogy esetleg valamikor a nyár során számíthatunk rá.

Csak márciusban érkezik a PlanetSide Arena

Van még mit csiszolgatni az eredetileg január végére datált PlanetSide Arenán, a Daybreak csapata így inkább úgy döntött, hogy csak márciusban dobják piacra a nagyszabású battle royale-játékot.

Fejlesztői naplón a PlanetSide Arena

Befutott a PlanetSide Arena legújabb fejlesztői naplója, melyből ugyan a legtöbb fegyver és jármű már ismerős lehet majd a PlanetSide 2-játékosoknak, ám még így is számos érdekességgel találkozhatunk a háromperces videóban.

Érkezik a battle royale-ra kihegyzett PlanetSide

Bemutatkozott a PlanetSide Arena, a multiplayer lövölde következő fejezete, amely már 500 fős battle royale-küzdelmekkel operál. A Daybreak Games vadiúj címe már a következő hónapban elstartol PC-n.