Back 4 Blood PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A Left 4 Dead után szabadon: új játék a Turtle Rock csapatától!
Típus:

Felsorakoznak a Steam legkeresettebb játékai

A Steam is lezárta a tavalyi évet, és szokásához híven megosztotta velünk, hogy mely játékokat keresték a leginkább az üzletében 2021 folyamán. Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot, hogy jó pár slágercím szerepel a listákon.

A Tencent felvásárolta a Turtle Rock Studiost

Újabb játékstúdió landolt a kínai Tencentnél. Ezúttal a Left 4 Dead-játékokért és a Back 4 Bloodért felelős Turtle Rock Studiost vásárolta fel, de a csapat érintetlenül folytathatja a munkáját az óriáson belül.

Fontos frissítést kapott a Back 4 Blood

Hiánypótló frissítés érkezett a Back 4 Blood kooperatív lövöldéjéhez. A jókora patch letöltése után végre egyedül, offline módban is fejleszthetjük a profilunkat, ráadásul a nehézségi szintek sem lesznek annyira kíméletlenek.

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!

Amerikai toplista: újra csúcson a Nintendo Switch

Az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group közzétette az októberi összesítését, amelyből kiderült: az OLED-modell érkezésével újra a Switch lett a legkeresettebb konzol.

Nagy hiányosságát pótolják a Back 4 Bloodnak

A Turtle Rock Studios közzétette azt a roadmapet, amely nagy vonalakban összefoglalja, hogy milyen frissítésekre és kiegészítőkre számíthatnak a Back 4 Blood-rajongók idén és jövőre.

A Left 4 Dead 2 lenyomta a Back 4 Bloodot

Alig néhány hete jelent meg a Back 4 Blood, a Turtle Rock Studios legújabb zombilövöldéje, az adatok azonban azt mutatják, hogy az új játékot a halloweeni szezonban máris visszaelőzte a 12 éves elődje.

Back 4 Blood - több mint 6 millióan próbálták ki

A Turtle Rock Studios a Twitteren jelentette be, hogy óriási siker a Left 4 Dead spirituális örökösének is tekinthető Back 4 Blood, a játékot ugyanis a megjelenése óta több mint hatmillió játékos próbálta már ki.

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.

Brit toplista: nem kezdett jól a Back 4 Blood

A múlt hét legnagyobb megjelenése, a Left 4 Dead szellemi utódja, a Back 4 Blood volt, mégsem sikerült jól a kooperatív zombivadászat rajtja, mert még a dobogóra sem tudta felverekedni magát a játék.