Halo: Combat Evolved

A világhirű XBOX-os játék végre megjelent PC-re is, s rendkívüli sikert aratott több éves játék portjaként is!

Bungie - Activision tíz éves exkluzív szövetség

A mai nappal a Bungie és az Activision megállapodott: a világ egyik legértékesebb fejlesztőcsapatának új játékait 10 évig az Activision fogja kiadni és terjeszteni az egész világon.

Megdobja az ODST eladásokat a Halo: Reach béta

Legalábbis Stephen McGill, az Xbox divízió európai elnöke szerint. Ez persze nem másért lehetséges, mint az ODST mellé járó Halo: Reach bétakulcs miatt.

Nem adja fel a Halo filmet a Microsoft

Hosszú ideje próbálják meg nyélbe ütni a Halo filmet, ám valami mindig közbejött. Az legfrissebb pletykák Steven Spielberget említik, mint a produkció új nagyfőnökét.

Valamikor visszatérhet a Halo-szériához a Bungie

A Bungie tervei szerint hosszú ideig a Halo: Reach lesz az általuk fejlesztett utolsó Halo játék. Persze nem kizárt, hogy a jövőben még visszatérnek gyermekükhöz.

Halo Reach: inkább az eredeti Halo hangulata a cél

A Bungie szerint a Halo: Reach nem a Halo 3-hoz, vagy az ODST-hez fog hasonlítani, sokkal inkább a Combat Evolved hangulatának újraértelmezése a cél.

Jelenet a Halo Legends Homecoming epizódjából

Másfél perces klip érkezett a Halo Legends Homecoming című epizódjából, amelyben egy maroknyi katona próbál helytállni a Covenant ellen, s mikor minden veszni látszik...

Halo Legends: The Duel - a Halo anime új része

Nyilván minden Halo-rajongó tud az első japán animációs projektről, a Halo Legendsről, melynek egyik epizódját most végre bárki megnézheti.

Az elmúlt 20 év legobb játékai Molyneux szerint

A Black and White és a Fable sorozat atyja egy interjú során elárulta, hogy szerinte melyek voltak az elmúlt 20 esztendő legjobb és legmeghatározóbb játékai.

2015-ig bizotsan lesz a Halo franchise

A Microsoft egyik embere, Frank O' Connor, aki a Halo sorozatért felelős elárulta, hogy még hat évig biztosan életképes a sorozat, de nem csak játékként.

Ötperces előzetes érkezett a Halo animéből

Ha film egyelőre nem is, anime már biztosan készül a Halo-sorozat alapján, melyből végre egy komolyabb, néhány jobb jelenetet bemutató előzetes is érkezett.