The Lord of the Rings - Gollum PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Az Egy Gyűrű története, ezúttal Gollam szemszögéből.
1645178820

A Naconnál kötött ki a Daedalic Entertainment

A Nacon mostanában szorgalmasan vásárolja fel a kisebb stúdiókat, a minap például a Daedalic Entertainment felvásárlását jelentette be. A két cégnek épp fut egy közös projektje, a The Lord of the Rings: Gollum.
1639127340

TGA 2021: Gollam is beköszönt egy trailer erejéig

A Daedalic Entertainmentnél készülő The Lord of the Rings: Gollum is képviseltette magát a The Game Awardson: gameplay helyett ezúttal egy CG-előzetest kaptunk, ahol Gollam rakja helyre a "gonosz kisz orkockákat".
1639092600

Nézd vissza a The Game Awards műsorát!

Hajnalban megrendezésre kerül az idei év utolsó nagy videojátékos eseménye, a The Game Awards. Az év legnagyszerűbb játékait ünneplő díjátadó során természetesen ezúttal is rengeteg új bejelentésre és látnivalóra számíthatunk.
1625637600

Gollamtól a Robotzsaruig - műsorozott a Nacon

Tegnap este a Nacon is jelentkezett egy streammel, ahol felsorakoztatta az újdonságait: The Lord of the Rings: Gollum, Steelrising, Test Drive Unlimited, Robotzsaru és más finomságok szerepeltek a műsorban. Összefoglalónk.
1622916000

Július elején lesz az idei Nacon Connect

Rendezvény rendezvény hátán, és úgy tűnik, júliusban is el leszünk látva bejelentésekkel. A Nacon idén is megtartja a Nacon Connect nevű eseményét, ahol többek között a The Lord of the Rings: Gollum is képviselteti magát.
1616752800

Ezek mentek a tavaszi Future Games Show-n

Az eredetileg az E3 pótlására létrehozott Future Games Show-t ismét elhozta nekünk a GamesRadar, amelyen közel negyven játék vett részt tegnap. Néhánnyal már foglalkoztunk külön, most jöjjön a többi delikvens!
1616594400

A Gollum is jelen lesz a Future Games Show-n

A Daedalic Entertainment Gollam-központú alkotásáról, a The Lord of the Rings: Gollumról eddig érdemben nem sokat láttunk. Ez csütörtökön megváltozik, amikor a Future Games Show-n debütál a játék első gameplay bemutatója.
1611738000

Csak jövőre érkezik a The Lord of the Rings: Gollum

Habár az eredeti tervek szerint még idén befuthatott volna a The Lords of the Rings: Gollum, a Daedalic Entertainment elárulta, hogy csak 2022-ben szegődhetünk a drágaszág nyomába.
1598706000

A jelengenerációs konzolokra is jön a Gollam-játék

A Daedalic Entertainment által hegesztett Gyűrűk Ura-játék - amiben ezúttal Gollam kapja a főszerepet -, a bejelentése óta next-gen címként volt hirdetve, nemrég azonban kiderült, hogy nem hagyja ki a jelengenerációs gépeket sem.
1598294820

Megérkezett az első teaser videó a Gollam-játékhoz

A Daedalic Entertainment kiadta az első teaser trailert a PC-re és next-gen konzolokra készülő The Lord of the Rings - Gollumhoz, amely egy lopakodós akciójáték lesz a derék Gollam főszereplésével.